Fundașul brazilian a fost dorit intens de Chelsea, Everton și Arsenal, din Premier League, însă în cele din urmă va ajunge în Serie A.
Jurnaliștii italieni susțin că Silva s-a înțeles cu Fiorentina, urmând să câștige 4 milioane de euro/an. Rocco Commisso, patronul formației italiene, își dorea de multă vreme să-l aducă pe sud-american, iar acum și-a îndeplinit visul.
Franck Ribery, adus de Fiorentina în urmă cu un an după despărțirea de Bayern Munchen, a jucat un rol extrem de important în transferul lui Thiago Silva. Cei doi au vorbit mult în ultima vreme, iar sursa citată susține că brazilianul își caută deja casă în Florența.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 4 ORE

Thiago Silva va juca la Fiorentina, după despărțirea de PSG

O altă echipă care s-a interesat de serviciile lui Silva a fost AC Milan, echipa pentru care căpitanul lui PSG a evoluat în perioada 2009-2012. În ciuda ofertei venite de pe San Siro, Silva a ales să meargă la Fiorentina, formație care a încheiat pe locul 10 în sezonul 2019/2020 din Serie A.
Thiago Silva a evoluat 8 ani la PSG, reușind să cucerească 23 de trofee, printre care se numără 7 titluri în Ligue 1. Ultima apariție a brazilianului pentru campioana Franței va fi în finala UEFA Champions League, împotriva lui Bayern Munchen (duminică, 22:00), livetext pe Eurosport.ro.
Acesta va fi prima finală din prestigioasa competiție pentru PSG și, în același timp, prima din cariera lui Thiago Silva.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 4 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE