Thierry Henry este noul antrenor al celor de la Montreal Impact din Major League Soccer! Henry a semnat pe 2 ani cu echipa care a terminat pe locul 9 sezonul regulat în Conferința de Est.
Este o onoare să devin antrenorul principal al celor de la Montreal Impact și să mă întorc în MLS. Este un campionat pe care îl cunosc bine și unde m-am simțit grozav. Mereu am fost atent la acest club și acum sunt aici

A plecat de la Arsenal și ca antrenor

Premier League
Wayne Rooney și Patrick Vieira au fost incluși în Premier League Hall of Fame
23/03/2022 LA 15:02
Thierry Henry a jucat între 1999 și 2007 la Arsenal, echipă care l-a transferat de la Juventus, și a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile în 2005 când l-a depășit pe Ian Wright. A câștigat 2 titluri, pentru ca apoi să meargă la Barcelona cu care a câștigat UEFA Champions League în 2009.
Henry și-a încheiat cariera de jucător în SUA, la New York Red Bulls. La jumătate de an distanță, Henry a preluat o echipă de juniori de la Arsenal, fiind în paralel și analist pentru Sky Sports. Acest lucru l-a împiedicat să preia echipa Under 18 al lui Arsenal, Wenger dorind ca Henry să renunțe la postul de analist. Henry a refuzat, iar în vara lui 2016 a mers ca antrenor secund la naționala Belgiei.
În octombrie 2018, Thierry Henry i-a luat locul lui Leonardo Jardim ca antrenor la AS Monaco, clubul la care și-a făcut junioratul. A rezistat doar până la finalul lui ianuarie, când a fost demis cu echipa aflându-se pe penultimul loc în Ligue 1.
Ligue 1
"Fără Messi, nu au reușit nimic!" Henry, dur după ce PSG a pierdut cu 3-0. "Cum să-l huidui?"
20/03/2022 LA 18:15
Liga
Benzema, în istoria fotbalului francez! Recordul stabilit în victoria lui Real Madrid de la Mallorca
15/03/2022 LA 07:12