Thomas Tuchel este convins că Jorginho merită să câștige Balonul de Aur în acest an. Managerul de la Chelsea a profitat din plin de calitățile mijlocașului născut în Brazilia care a câștigat titlul european cu Italia.
"Jorginho merită să câștige Balonul de Aur! Este un fotbalist foarte inteligent și este o plăcere să-l antrenez. Viziunea este calitatea sa principală. Eu sunt de părere că aceste premii individuale nu sunt atât de importante pentru că este foarte greu să compari fotbaliști care evoluează pe posturi diferite. Mi-ar plăcea să câștige acest trofeu pentru că știu cât de important este din punct de vedere al moralului din vestiar" a spus Tuchel la Sports Festival în Italia, la Trentino.

Revenirea lui Lukaku, punct esențial pentru creșterea lui Chelsea

Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Romelu Lukaku a fost transferul de marcă pe care Chelsea l-a făcut în vara trecută. Belgianul a costat 100 de milioane și poate fi golgheterul pe care Tuchel nu l-a avut în sezoanele trecute.

Lukaku și Tuchel vor să readucă titlul pe Stamford Bridge

Credit imagine: Getty Images

"Îmi pare rău pentru fanii Interului, dar ne-am dorit să ne îmbunătățim echipa. Am căutat un atacant care să domine fizic adversarii, iar Romelu Lukaku este un fotbalist cu o personalitate puternică. Revenirea în Anglia este importantă penru el ca persoană și dorința sa de revanșă în fața fanilor lui Chelsea este uriașă" a comentat Tuchel.
Chelsea este primul loc în Premier League cu 16 puncte. După 7 etape, Liverpool este pe locul 2 cu 15 puncte, iar un grup de 4 echipe, Manchester United, Manchester City, Everton și Brighton sunt blocate la 14 puncte. Campioana Champions League din 2021 a pierdut primul meci în această ediție sub conducerea lui Tuchel la Torino. Juventus s-a impus în etapa precedentă cu 1-0, dar ambele echipe sunt favitorite pentru calificarea în primăvară.

Chelsea - Aston Villa 3-0 - VIDEO Rezumat. Lukaku, la primele goluri pe Stamford Bridge

Cupa Mondială FIFA
Cotele pentru câștigarea titlului de golgheter la Cupa Mondială! Messi și Ronaldo nu prind top 3
06/11/2022 LA 11:20
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32