Thomas Tuchel și Romelu Lukaku par să fi trecut peste tensiunea din primele zile ale anului, care au dus și la excluderea din lot a atacantului belgian. Acesta acordase un interviu pentru Sky Sports Italia în care s-a plâns de faptul că primește puține minute la Chelsea sub comanda tehnicianului german și că regretă plecarea de la Inter, echipa de la care a ajuns în această vară în Premier League.
După ce a fost exclus din lot pentru derby-ul cu Liverpool de pe 2 ianuarie, Lukaku a revenit pe teren în meciul tur al semifinalei Cupei Ligii Angliei contra lui Tottenham. Acesta a fost integralist și, chiar dacă nu a marcat, acesta l-a impresionat pe tehnicianul lui Chelsea, care la finalul partidei l-a lăudat pe belgian pentru prestația sa.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 3 MINUTE

Romelu Lukaku, lăudat de Thomas Tuchel după meciul cu Tottenham

Chelsea s-a impus cu 2-0 în meciul tur, grație reușitei lui Kai Havertz din minutul 5 și al autogolului lui Ben Davies din minutul 34. Cu toate acestea, unul dintre remarcații lui Thomas Tuchel a fost Lukaku, cel care a făcut o partidă foarte bună și a arătat foarte mult devotament, potrivit antrenorului lui Chelsea:
"Sunt extrem de fericit pentru prestația lui Lukaku. Mi-a plăcut cum a jucat, foarte puternic, și-a îndeplinit multe sarcini și în defensivă. Nu a fost afectat de ce s-a întâmplat, a fost relaxat și ok cu situația. Din punct de vedere mental a trecut mai departe. A fost mereu periculos, mereu și-a folosit corpul și s-a implicat în situații periculoase.
https://i.eurosport.com/2022/01/04/3280319.jpg
Mă așteptam la asta, sincer să fiu, deoarece Romelu se descurcă foarte bine cu presiunea, cu adversitatea. A părut foarte relaxat după ce am luat decizia și am încheiat discuția. L-am simțit destul de relaxat pentru a avea o prestația ca cea din seara aceasta", a declarat Thomas Tuchel la finalul partidei.
Pentru Chelsea urmează acum partida din Cupa Angliei cu Chesterfield, pe 8 ianuarie, în timp ce pe 12 ianuarie va disputa partida retur cu Tottenham, din semifinalele Cupei Ligii Angliei. Următoarea partidă din Premier League a lui Chelsea va avea loc pe 15 ianuarie, atunci când va merge pe Etihad, pentru derby-ul cu Manchester City.
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 3 ORE