Pandemia COVID-19 a pătruns puternic și în Regat, The Independent anunțând miercuri seară că numărul total de cazuri a ajuns la 456 (74 cazuri noi doar miercuri). Dintre acești pacienți, 8 și-au pierdut din păcate viața, astfel că se iau toate măsurile de siguranță pentru ca oamenii să fie cât mai bine protejați.
În acest sens, Premier League a decis ca partidele din Anglia să se dispute fără spectatori, însă unii dintre suporteri nu înțeleg în continuare pericolul la care se expun. Un moment elocvent în acest sens s-a întâmplat pe Anfield, la pătrunderea formațiilor în teren pentru returul din optimile Champions League dintre Liverpool și Atletico Madrid.
Obișnuiți să își salute idolii, suporterii așezați în dreptul culoarului ce duce la vestiar au întins mâinile pentru a-i saluta pe jucători. Lucru care a generat o reacție nervoasă a lui Klopp.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 12 ORE
"Țineți-vă mâinile acasă, oameni fără creier", le-a spus managerul lui Liverpool fanilor iresponsabili, conform Sky Sports. Neamțul a gesticulat puternic, neînțelegând cum unii pot fi atât de ignoranți. De notat că în Premier League s-a decis încă de etapa trecută ca salutul tradițional dintre jucători să nu mai aibă loc, ca o măsură preventivă.
Klopp și Simeone s-au saltutat în stilul fotbaliștilor, pentru a evita să se expună.

Klopp, despre coronavirus

Săptămâna trecută, Klopp a fost întrebat despre COVID-19 și a avut o opinie tranșantă: nu se poate exprima prea mult pe marginea subiectului, pentru că nu e specialist. Totuși, lucrurile de bază - așa cum e salutul - trebuie cunoscute de toți, pentru o mai bună protejare.
Uitați, ceea ce nu îmi place este ca la o situație foarte serioasă din viață, opinia unui manager să fie importantă. Nu înțeleg. V-aș putea întreba pe voi același lucru, aveți același rol ca mine. Nu este important ce spun persoanele faimoase. Nu. Trebuie vorbit despre asemenea lucruri în modul corect. Nu trebuie vorbit cu oameni care nu au cunoștințe, ca mine. Trebuie vorbit cu cei care au cunoștințe despre asta, ei ar trebui să le spună oamenilor: faceți asta. Totul va fi bine sau nu. Nu managerii din fotbal. Asta nu înțeleg. Despre politică sau alte lucruri (nu ar trebui să vorbim). De ce eu? Port șapcă și sunt nebărbierit. Sunt la fel de îngrijorat ca voi, poate mai puțin. Nu știu exact cât de îngrijorat ar trebui să fiu, dar opinia mea nu este importantă. Trăiesc pe această planetă și vreau ca este să fie în siguranță, sănătoasă. Le doresc tuturor ce-i mai bun. Asta e clar. Dar opinia mea pe subiect nu e importantă | Jurgen Klopp
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42