Înainte de partida cu Coreea de Sud programată astăzi (ora 15:30), selecționerul Selecao a avut o declarație surprinzătoare la adresa atacantului Barcelonei. Cei doi au avut parte de un incident în urmă cu patru zile, în partida câștigată de Argentina cu 1-0. Încă iritat din cauza conflictului cu Messi, Tite a declarat că Pele este incomparabil cu orice alt fotbalist din istorie, iar decarul Barcelonei nu face excepție.
Pele este incomparabil. Știți ce fac atunci când cineva îl compară cu alt fotbalist? Aud, dar nu ascult. Pele a fost fenomenal. Știu că mai demult am spus că Messi este un jucător extraordinar, dar m-am referit numai la momentul de față. Pele iese din tiparele normale și nu spun asta doar pentru că sunt brazilian. Pur și simplu, nu poți să-i găsești vreun defect. Dacă cineva vine la mine și îl compară pe Messi cu Pele, nu îl consider deloc credibil, a spus Tite la conferința de presă.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 15 MINUTE
Leonardo Bacchi, supranumit "Tite", se află pe banca naționalei Braziliei din 2016, alături de care a câștigat Copa America, chiar în această vară.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 2 ORE