Tite nu a pierdut vreun meci în preliminariile pentru Campionatul Mondial, calificând deja Brazilia pentru Qatar. Cu el pe bancă, Neymar&Co au obținut 22 de victorii și 5 egaluri în 27 de meciuri, în toate competițiile. Vorbim de unul dintre cei mai de succes manageri din istoria selecao, însă acesta a anunțat deja că, indiferent de ce se întâmplă în decembrie, în Qatar, nu va mai continua la cârma naționalei.
Ca atare, Arsenal îi face un marcaj foarte strâns lui Tite, anunță brazilienii de la Globo. Selecționerul Braziliei are o relație excepțională cu Edu, directorul sportiv al "tunarilor", cei doi lucrând împreună la Corinthians.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
ACUM 34 MINUTE
IANIS HAGI, PE LISTA DE TRANSFERURI A UNUI CLUB IMPORTANT DIN EUROPA! UNDE ESTE DORIT ROMÂNUL DE LA RANGERS

Rolul lui Tite la Arsenal

Nu va fi vorba de înlocuirea lui Mikel Arteta, șefii "tunarilor" fiind extrem de mulțumiți de modul în care spaniolul a gestionat lucrurile în actualul sezon. Dimpotrivă, fostului elev al lui Guardiola i s-a pregătit o nouă înțelegere, actualul contract expirând în 2023.
Tite va fi, așadar, în stafful administrativ al "tunarilor", experiența sa uriașă fiind extrem de importantă pentru noul proiect al londonezilor. Se pare că lui Tite i s-a oferit un post similar cu cel pe care îl va avea Rangnick, din vară, pe Old Trafford.
Cu foarte multe relații în America de Sud și cu un ochi excelent la jucători, Tite ar putea fi extrem de important în viitoarele transferuri pe care Arsenal le va face pe piața sud-americană. Oficialii "tunarilor" visează să aducă puști extrem de talentați, de la vârste fragede, pe care să nu cheltuie foarte mulți bani, iar Tite e văzut un elemet cheie în această ecuație.
Deși are un CV impresionant, început în 1990, Tite nu a fost niciodată la cârma vreunei formații din Europa, cariera sa învârtinduse între marile formații din Brazilia și Arabia Saudită.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 2 ORE
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
ACUM 2 ORE