După debutul de coșmar din Serie A, unde i-a făcut cadou un gol lui AS Roma, Tătărușanu a fost păstrat de Pioli în primul "11" și pentru confruntarea cu Sparta Praga. Pioli a avut încredere în el, deși în presa din Cizmă mai multe voci indicaseră că staff-ul tehnic ar trebui să se bazeze pe fratele lui Donnarumma, Antonio, după greșelile lui "Super Tătă" cu formația din Cetatea Eternă.

"Am vorbit cu Tătărușanu, așa cum am făcut-o și cu restul jucătorilor la analiza jocului. Am încredere deplină în el și în colegii lui. Jucătorii trebuie să se ajute unii pe ceilalți, trebuie să continuăm pe același drum", a spus Pioli, potrivit Football Italia, înainte de meci.

Serie A
După eșecul cu Juventus, fanii Milanului primesc o veste bună! Pioli a dezvăluit când revine Zlatan
07/01/2021 LA 08:47

Tătărușanu, urmărit atent de jurnaliștii italieni

Aseară, contra lui Sparta Praga, goalkeeperul român nu a avut ce apăra, cehii trimițând un singur șut pe poarta porții sale. Ca atare, presa italiană l-a notat cu 6 pe linie. Gazzetta dello Sport, Corriere, Footbal Italia și Calciomercato l-au punctat identic.

"De data aceasta, nimic nu a depins de el: Sparta nu a contat în atac și primul șut periculos a venit abia în minutul 70. Bun pe ieșiri, la puținele centrări ale cehilor", notează Gazzetta dello Sport.

"A petrecut o seară pe San Siro ca un adevărat spectator neplătitor, Sparta Praga nu l-a întrebuințat decât foarte rar, pe tot parcursul meciului", scriu cei de la calciomercato.com, în timp ce Corriere vorbește de faptul că partida a fost un adevărat boost de moral în perspectiva partidelor următoare, până când Gianluigi Donnarumma se vindecă de coronavirus. "De data aceasta nu a creat probleme. Un meci pentru moralul lui, pentru că va trebui să îl înlocuiască pe Donnarumma cel puțin un joc sau două, cu Udinese și poate și cu Lille", e opinia jurnaliștilor de la corriere.it.

Milan are un start de sezon impresionant. Prima în Serie A, formația din nordul Italiei ocupă primul loc și în grupa de Europa League, cu punctaj maxim după două partide și un golaveraj de 6-1.

https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Serie A
Milan îi face echipă de titlu lui Pioli! Super-transferul la care visează în iarnă
16/11/2020 LA 10:51
Serie A
Vești proaste pentru Milan! Stefano Pioli, antrenorul liderului din Seria A, infectat cu Covid-19
14/11/2020 LA 11:57