UTA Arad ar fi promovat matematic în această seară dacă FC Argeș nu câștiga la Ploiești, dar argeșenii au revenit senzațional pe final de meci și au schimbat complet calculele arădenilor. Prin urmare, FC Argeș și UTA se vor lupta într-un meci pe viață și pe moarte, duminică, în ultima etapă. CS Mioveni, Turris și Rapid păstrează șanse de a promova direct, iar Petrolul Ploiești a ieșit în această seară din cursa pentru promovare.
Cu o etapă înainte de final, clasamentul din Liga a doua arată așa:
  • UTA 29p
  • Mioveni 27p
  • Argeș 26p
  • Turris 25p
  • Rapid 24p
  • Petrolul 22p
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 4 MINUTE
Primele două clasate la finalul play-off-ului vor juca în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc, în timp ce echipa de pe locul 3 se va duela într-un baraj cu reprezentanta Ligii 1 pentru locul din prima divizie. În ultima etapă, programată duminica de la ora 18:30, vom avea următoarele meciuri:
  • CS Mioveni – FC Petrolul
  • Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele
  • FC Argeș – UTA Arad

Cum promovează UTA direct și cum ajunge la baraj

Arădenii vor promova direct în Liga 1 dacă nu pierd cu FC Argeș. Ei pot la fel de bine să câștige meciul, dar este suficient și un rezultat de egalitate. De asemenea, UTA Arad promovează direct în Liga 1 dacă pierde cu FC Argeș, dar Mioveni nu câștigă cu Petrolul. UTA va ajunge la baraj doar dacă pierde cu FC Argeș, iar Mioveni se impune cu Petrolul Ploiești.

Cum promovează Mioveni direct și cum ajunge la baraj

FC Mioveni promovează direct în Liga 1 dacă se impune în duelul cu Petrolul Ploiești, dacă remizează cu Petrolul, dar FC Argeș nu câștigă cu UTA și pierde cu Petrolul, UTA Arad bate pe FC Argeș și Turris nu câștigă meciul cu Rapid. În schimb, CS Mioveni, pe de altă parte, nu poate ajunge la baraj. Singura opțiune în care ar putea termina la egalitate cu o echipă clasată pe 3 ar fi cea în care echipa lui Claudiu Niculescu ar pierde cu Petrolul, FC Argeș ar pierde cu UTA, iar Rapid ar câștiga cu Turris. În acest scenariu, toate criteriile de departajare (rotunjire, rezultate directe) ar fi egale, iar diferența s-ar face la golaveraj, unde Rapidul ar sta mai bine.

Cum promovează FC Argeș direct și cum ajunge la baraj

Argeșenii promovează direct dacă se impun în meciul cu UTA Arad și ajung la baraj dacă fac gal cu UTA, iar meciul dintre Turris și Rapid se încheie la egalitate.

Cum promovează Turris direct și cum ajunge la baraj

Turris promovează direct dacă se impune în meciul cu Rapid, FC Argeș pierde cu UTA Arad și Mioveni pierde cu Petrolul. Turris ajunge la baraj doar în cazul în care învinge în meciul cu Rapud, FC Argeș pierde la UTA Arad și Mioveni nu pierde cu Petrolul.

Cum promovează Rapid direct și cum ajunge la baraj

Giuleștenii merg direct în Liga 1 dacă înving Turris, Petrolul câștigă cu CS Mioveni, iar UTA câștigă cu FC Argeș. Băieții lui Dan Alexa ar promova datorită golaverajului. Rapid ar ajunge la baraj dacă ar bate pe Turris, FC Argeș ar ceda în fața UTA-ei Arad, iar Mioveni nu ar pierde cu Petrolul.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 37 MINUTE
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ORĂ