Fotbal

Toate cluburile vor intra în carantină la sosirea în Marea Britanie! Anunțul făcut de Guvern

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
22/05/2020 la 20:52

În urmă cu puțin timp, Guvernul din Marea Britanie a anunțat că, începând cu 8 iunie, toate persoanele care vor sosi în țară vor fi obligate să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pentru a diminua riscul răspândirii virusului Covid-19.

Decizia afectează în mod direct și fotbalul, ținând cont că există 4 cluburi din Premier League angrenate în cupele europene. City, Chelsea, Manchester United și Wolves vor fi nevoite să facă deplasarea în alte țări sau să primească vizita unor echipe din afara Marii Britanii în luna august, odată cu reluarea sezonului din Champions League și Europa League.

Potrivit autorităților, jucătorii nu vor fi scutiți de respectarea carantinei, motiv pentru care calendarul competițiilor are șanse foarte mici să rămână intact. Delegații statelor, angajații din domeniul medical și din cel al transporturilor sunt singurele persoane scutite de intrarea în carantină, odată cu sosirea în țară.

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 7 ORE

Cum va fi afectat calendarul competițiilor

Așadar, decizia va face imposibilă deplasarea cluburilor în Marea Britanie, fără ca meciurile să fie afectate. În acest sens, nu doar programul formațiilor din Premier League ar urma să fie afectat, ci și cel al adversarelor din cupele europene.

Real Madrid va fi nevoită să meargă la Manchester pentru returul din optimile Champions League, împotriva lui City, în timp ce LASK și Olympiacos vor trebui să facă deplasarea pe terenul lui Manchester United, respectiv Wolves, în Europa League. De asemenea, Chelsea are programat returul duelului cu Bayern la Munchen, lucru care le va da bătăi de cap oficialilor londonezi în momentul revenirii în Marea Britanie.

Rangers este o altă echipă din Marea Britanie care se luptă în cupele europene. Formația scoțiană va avea de disputat returul optimilor Europa League pe terenul lui Bayer Leverkusen.

Momentan nu a fost anunțat un comunicat oficial din partea UEFA sau de către reprezentanții ligilor din Europa.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Steaua riscă excluderea pe doi ani din campionat, din cauza lui Talpan. Înştiinţarea oficială

ACUM 7 ORE
Champions League

Lucescu a vorbit, în sfârşit, despre scandalul cu Guardiola, din 2008: "O discuţie foarte tare!"

ACUM 8 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 7 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe