Decizia afectează în mod direct și fotbalul, ținând cont că există 4 cluburi din Premier League angrenate în cupele europene. City, Chelsea, Manchester United și Wolves vor fi nevoite să facă deplasarea în alte țări sau să primească vizita unor echipe din afara Marii Britanii în luna august, odată cu reluarea sezonului din Champions League și Europa League.
Potrivit autorităților, jucătorii nu vor fi scutiți de respectarea carantinei, motiv pentru care calendarul competițiilor are șanse foarte mici să rămână intact. Delegații statelor, angajații din domeniul medical și din cel al transporturilor sunt singurele persoane scutite de intrarea în carantină, odată cu sosirea în țară.

Cum va fi afectat calendarul competițiilor

Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM O ORĂ
Așadar, decizia va face imposibilă deplasarea cluburilor în Marea Britanie, fără ca meciurile să fie afectate. În acest sens, nu doar programul formațiilor din Premier League ar urma să fie afectat, ci și cel al adversarelor din cupele europene.
Real Madrid va fi nevoită să meargă la Manchester pentru returul din optimile Champions League, împotriva lui City, în timp ce LASK și Olympiacos vor trebui să facă deplasarea pe terenul lui Manchester United, respectiv Wolves, în Europa League. De asemenea, Chelsea are programat returul duelului cu Bayern la Munchen, lucru care le va da bătăi de cap oficialilor londonezi în momentul revenirii în Marea Britanie.
Rangers este o altă echipă din Marea Britanie care se luptă în cupele europene. Formația scoțiană va avea de disputat returul optimilor Europa League pe terenul lui Bayer Leverkusen.
Momentan nu a fost anunțat un comunicat oficial din partea UEFA sau de către reprezentanții ligilor din Europa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM O ORĂ
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM 2 ORE