Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine l-a impresionat pe Rădoi cel mai mult și care a fost momentul care l-a lăsat fără cuvinte

Andrei Bobeica

Publicat 14/07/2021 la 21:53 GMT+3

Echipa națională a Românie pleacă mâine spre Tokyo, dar în ultimele zile a jucat două partide de verificare contra Arabiei Saudite, echipă calificată și ea la Jocurile Olimpice.

România U23

Credit imagine: facebook

Mirel Rădoi a tras concluziile înainte de plecare după aceste două meciuri amicale într-un interviu pentru FRF TV.

Mirel Rădoi, după meciurile cu Arabia Saudită

România a obșinut două remize cu naționala Arabiei Saudite, 1-1, respectiv 0-0.
"Arabia Saudită e una dintre cele mai bune echipe din Asia, după părerea mea, alături de Coreea de Sud. Pentru noi sunt foarte multe lucruri pozitive chiar daca nu am reușit să câștigăm cele două partide. Este și o diferență din punct de vedere al condiției fizice. Arabia Saudită are deja 6 săptămâni la dispoziție, noi am avut doar 9 zile pentru a pregăti aceste 2 meciuri. Dar pe noi ne-au ajutat ca și coeziune a grupului, dinamica grupului, din punct de vedere al procesului fizic, cât și tehnico-tactic ne-a ajutat foarte mult pentru că am accelerat aceste procese în cele două partide, lucruri pe care le puteam face doar prin antrenamente. Am văzut și slabiciunile noastre, am văzut limitele noastre fizice, au fost două partide foarte utile."
Mirel Rădoi a vorbit și despre jucătorul care l-a impresionat cel mai mult în aceste zile premergătoare Jocuriloe Olimpice.
"Sunt jucători care sutn revelații, dar în acest moment nu e relevant pentru că din punct de vedere fizic sunt foarte mulți obosiți. Am avut 4 grupe cu parametri diferiți. Dar sunt jucători, cu care nu am lucrat pe viu, dar m-au impresionat cum ar fi Ion Gheorghe care îți arată la echipa de club că e un jucător disponibil la efort, inteligent, dar nu-l percepi din fața televizorului sau de pe stadion așa cum e când îl ai aici la antrenament."

Despre momentul care l-a impresionat cel mai multe în cantonament

"După primele zile în care am încercat să creăm o bază aerobă pentru jucători, am avut 2 zile în care am ridicat intensitatea, cu antrenamente foarte scurte, dar foarte intense și într-unul din antrenamente atât după parametri fizici, cât și ochiometric i-am văzut foarte, foarte obosiți. Și am trecut printre ei și dădeau palma unul cu celălalt. Adică și după un antrenament atât de greu au reușit să facă acest lucru, ceea ce pentru noi ca și grup, ca și unitate a însemnat foarte mult."

PROGRAMUL ROMÂNIEI LA JOCURILE OLIMPICE DE LA TOKYO

Joi, 22 iulie
  • Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora României 11:00, Kashima)
  • Honduras – România (ora României 14:00, Kashima)
Duminică, 25 iulie
  • Noua Zeelandă – Honduras (ora României 11:00, Kashima)
  • România – Coreea de Sud (ora României 14:00, Kashima)
Miercuri, 28 iulie
  • România – Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo)
  • Coreea de Sud – Honduras (ora României 11:30, Yokohama)
picture

Mirel Rădoi, interviu exclusiv pentru Eurosport, înainte de Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo