Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o remiză pentru 'tokyotricolori' înainte de plecarea la Jocurile Olimpice! Ce fotbaliști a folosit Rădoi

Bianca Dumitru

Actualizat 13/07/2021 la 22:16 GMT+3

Echipa olimpică a României a obținut un rezultat de egalitate în ultimul amical dinaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Jucătorii lui Mirel Rădoi au remizat cu reprezentativa Arabiei Saudite, scor 0-0.

România U23, la al doilea amical dinaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Credit imagine: facebook

Echipa U23 a României, care se pregătește de Jocurile Olimpice, a disputat astăzi ultima partidă de pregătire înainte de plecarea la Tokyo. Naționala pregătită de Mirel Rădoi a remizat, scor 0-0, cu Arabia Saudită, echipă în compania căreia obținuse un rezultat de egalitate și săptămâna trecută, 1-1, în primul amical disputat la Mogoșoaia.
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, "în prima repriză, România a avut mai multe ocazii decât adversarii. Întâi, Sîntean a reluat moale din 11 metri după o recuperare excelentă a lui Rațiu și o depășire frumoasă a unui jucător saudit. Apoi, Vali Gheorghe nu a reușit să reia din apropiere centrarea ideală a lui Sîntean.
După startul bun de partidă al 'tokyotricolorilor', oaspeții au contrabalansat printr-o reluare puternică cu capul, dar pe lângă poartă și un șut slab, pe jos și pe centrul porții, respins de Marin.
Primele 45 de minute s-au încheiat cu un voleu din careu al lui Rațiu, după o preluare excelentă pe piept, respins însă în corner de fundași.
În repriza secundă, numărul ocaziilor de poartă a scăzut, jocul a devenit, însă, mai încrâncenat și uneori chiar pe contre. Cel mai important moment al nostru a venit după o urcare inspirată a lui Pașcanu care l-a lansat ideal, pe jos, pe Vali Gheorghe, dar fotbalistul Astrei, singur cu portarul, nu a mai apucat să finalizeze.
Oaspeții au avut o singură mare ocazie de gol în prelungiri, dar au șutat peste poartă din doar câțiva metri, în urma unei respingeri a portarului nostru."
Mirel Rădoi a început partida cu următoarea echipă, aliniată în ordinea numerelor de pe tricou: 1. M. Popa, 3. Fl. Ștefan, 4. Pașcanu, 6. Ghiță, 8. M. Marin, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 14. Rațiu, 18. Dulca, 19. Sîntean, 21. Sefer. De-a lungul meciului au mai fost trimiși pe teren Ganea, I. Gheorghe, Chindriș, Dobre, Deaconu, T. Băluță, R. Grigore și Florescu.

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Joi, 22 iulie
  • Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora României 11:00, Kashima)
  • Honduras – România (ora României 14:00, Kashima)
Duminică, 25 iulie
  • Noua Zeelandă – Honduras (ora României 11:00, Kashima)
  • România – Coreea de Sud (ora României 14:00, Kashima)
Miercuri, 28 iulie
  • România – Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo)
  • Coreea de Sud – Honduras (ora României 11:30, Yokohama)
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo