Selecționerul României, Mirel Rădoi a prefațat partida împotriva celor din Honduras, din cadrul debutului la Jocurile Olimpice. FRF a anunțat că organizatori nu au permis difuzarea video, live/înregistrat a reacțiilor. Selecționerul a fost alături de Marco Dulca, unul din oamenii de bază ai naționalei.
Rădoi a explicat că nu este sigur în privința echipei de start pe care o va trimite contra nord-americanilor. Decizia finală urmează să fie luată, după antrenamentul de azi. El a dezvăluit că două posturi nu sunt încă atribuite, dar nu a dezvăluit care sunt acestea.
"Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Cum ar putea arăta echipa de start pentru partida cu Honduras: Mihai Popa; Radu Boboc, Alex Pașcanu, Virgil Ghiță, Florin Ștefan; Marius Marin, Andrei Ciobanu, Eduard Florescu; Andrei Sîntean, George Ganea, Valentin Gheorghe.

Mirel Rădoi surprinde! Pe cine vede favorita grupei: ”Au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar”

Întrebat pe cine vede favorită la primul loc în grupă, Mirel Rădoi a nominalizat Coreea de Sud. Principalul avantaj identificat a fost cel al fusului orar, la care se adaugă valoarea lotului, dar și valoarea selecționerului. Asiaticii sunt pregătiți la Tokyo de Kim Hak-bum (61 de ani).
"Coreea de Sud e favorită la locul 1 în această grupă pentru că au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularitățile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv și puternic. Totodată, selecționerul lor este foarte bun. Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziția secundă în grupă", a dezvăluit Rădoi.
Program România la Jocurile Olimpice:
Honduras - România - joi, 22 iulie, ora 14:00 (Kashima)
România - Coreea de Sud - 25 iulie, ora 14:00 (Kashima)
România - Noua Zeelandă - 28 iulie, ora 11:30 (Sapporo)
Jocurile Olimpice încep de miercuri, 21 iulie, în direct pe Eurosport, cu partidele din competiţia de fotbal. Programul transmisiunilor este aici.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47