Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

'Tokyotricolorii', antrenament în premieră pe Shinhama Green Park! Imagini de ultimă oră din Japonia

Bianca Dumitru

Publicat 19/07/2021 la 08:58 GMT+3

Naționala olimpică a României se pregătește, în aceste zile, în Japonia, pentru primele meciurile de la Jocurile Olimpice. 'Tokyotricolorii' au susținut duminică în premieră un antrenament pe terenul de la Shinhama Green Park.

România U23 la Shinhama Green Park

Credit imagine: facebook

Echipa națională U23 a României se află în Japonia, unde se pregătește pentru debutul în competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice. 'Tokyotricolorii' s-au antrenat duminică pe Shinhama Green Park, la 20 de minute de cantonament, staff-ul pregătindu-le jucătorilor un program cu exerciții speciale. În ciuda temperaturii ridicate și a umidității, fotbaliștii s-au descurcat bine, arătând că sunt gata de competiție.
Potrivit site-ul Federației Române de Fotbal, "Shinhama Green Park este chiar un parc, impresionant prin curățenie și liniște, proptit fix lângă un complex industrial, la 20 de minute distanță cu autocarul de hotelul-cantonament al României. În parc se află un teren de antrenament pus la punct și excelent menținut.
Am regăsit același gazon cu care ne obișnuim deja, scurt și des, similar celui de golf, pe care vom disputa și meciurile la Jocurile Olimpice. De data aceasta, ca efect al vremii, a trebuit udat puternic înaintea ședinței de antrenament, la solicitările staff-ului nostru.
După sesiunea de încălzire clasică, tokyotricolorii au fost împărțiți în 4 grupe și au parcurs, prin rotație, un circuit cu 4 tipuri de exerciții, dedicate intensității, potenței aerobe, controlului balonului și driblingului în regim de viteză.
Ulterior, în timp ce portarii și-au testat reflexele și priza la balon prin exerciții specifice coordonate de Leo Toader, jucătorii de câmp au antrenat posesia în exerciții 10 vs 9. Antrenamentul s-a încheiat cu un turneu de fotbal 5 vs 5 pe teren redus plus sesiunea de executare a loviturilor libere."

"Avem șanse la o medalie!"

George Ganea este atacantul în care România își pune mari speranțe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Jucătorul de la Farul este foarte încrezător înaintea competiției olimpice, lucru care se poate observa din răspunsurile pe care le-a oferit la o serie de întrebări primite din partea jurnaliștilor români.
În privința partidelor din grupă, Ganea consideră că tricolorii vor avea 3 meciuri foarte grele, deși adversarele nu au o mare tradiție în fotbalul mondial. Atacantul speră că România va trece de grupe și va ajunge să lupte pentru o medalie.
"Chiar dacă aceste țări nu par, la prima vedere, foarte puternice, eu zic că vom avea 3 meciuri foarte grele. Dar, cum am mai spus, nu am venit aici doar în vacanță, am venit să ne luprăm la o medalie și sperăm să trecem de grupe.
Eu zic că avem șanse la o medalie, avem un lot valoros. Ar fi un moment unic pentru noi toți dacă vom câștiga o medalie", a declarat Ganea.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Honduras - România
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. https://www.eurosport.ro/jocurile-olimpice/
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo