FRF a venit cu o nouă idee, în dorința de a le oferi fanilor naționalei cât mai multe informații despre naționala olimpică, prezentă la Tokyo. 15 dintre colegi i-au adresat câte o întrebare, lui Marius Marin, căpitanul tricolorilor, fără a se semna.
"Sunt mândru că fac parte din acest grup și că sunt căpitanul acestei generații care va participa la Jocurile Olimpice. Vreau să îi felicit pe colegii mei pentru că am creat un grup excepțional", a spus Marius Marin, înainte de a da curs provocării.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08

Programul avut de România la Jocurile Olimpice

România face parte din grupa B, alături de Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă. În cazul în care vom câștiga grupa, vom avea, cel mai probabil, un adversar abordabil în sferturi: locul doi din Grupa Franței (Japonia, Mexic sau Africa de Sud, "cocoșii" fiind mari favoriți la locul întâi). Ca atare, o calificare în semifinale nu e deloc exclusă.
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, naționala olimpică de fotbal va susține, în perioada 16-21 iulie, câte un antrenament pe zi în cantonamentul din Kashima, acolo unde se vor disputa și primele două meciuri din faza grupelor, cu Honduras și cu reprezentativa Coreei de Sud, pe 25 iulie, de la aceeași oră. Naționala României va avea și o deplasare la Sapporo, pe 26 iulie, în ultima partidă din grupe. În care vor înfrunta Noua Zeelandă.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47