Mijlocașul lui Dijon merge încrezător la Jocurile Olimpice și spune că nu are ce să piardă.

Alex Dobre, înaintea Jocurilor Olimpice

"Consider că ai mult mai multe de învățat pentru că joci un fotbal la o viteză mult mai mare, campionatul este mult mai greu. Chiar dacă este pentru under-16, under-17, under-18, este un campionat foarte puternic, pentru că joci cu echipe de top la vârsta ta și consider că meciurile grele te fac un jucător mult mai bun. La fel și antrenamentele.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Toți putem fi jucători de nota zece. Toți avem potențial. Depinde de fiecare în parte să facă tot ce îi stă în putere să ajungă acolo, să își atingă potențialul maxim. Atunci, consider că toți putem fi jucători de nota zece. Chiar dacă vom câștiga, chiar dacă vom pierde, nu avem ce să pierdem. Mergem sută la sută, ne vom autodepăși și vom da tot ce putem. Îmi doresc să obținem cât mai multe puncte, să marchez cât mai multe goluri, cât mai multe pase de gol, dar acest lucru vreau să îl fac de la meci la meci, nu să dau un pronostic.", a spus Alex Dobre.
Alex Dobre a dezvăluit ce face pentru pregătirea individuală.
"Cheltui pe antrenorul personal cu care lucrez după fiecare antrenament și cu care comunic zilnic pentru a-mi îmbunătăți viteza, forța explozivă și alte lucruri. Alimentația, vitaminizarea, recuperarea, la club dispunem doar de câteva accesorii pentru a ne recupera și, acasă, mi-am cumpărat extra. Psiholog, pentru că dacă vei câștiga jocul mental, poți câștiga orice.
Pregătire individuală pentru a rămâne unde sunt și să cresc. Depinde ce oameni îți alegi. Poți să cheltui zeci de mii, mii sau te poți descurca și cu sute, dar diferența o fac oamenii pe care îi alegi. Eu merg cu echipa mea de patru ani de zile. Continui cu aceeași echipă pentru că mă ajută să cresc, simt că mă dezvolt și voi continua tot așa.", a adăugat Dobre.

PROGRAMUL GRUPEI B DIN CARE FACE PARTE ROMÂNIA:

Joi, 22 iulie
  • Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora României 11:00, Kashima)
  • Honduras – România (ora României 14:00, Kashima)
Duminică, 25 iulie
  • Noua Zeelandă – Honduras (ora României 11:00, Kashima)
  • România – Coreea de Sud (ora României 14:00, Kashima)
Miercuri, 28 iulie
  • România – Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo)
  • Coreea de Sud – Honduras (ora României 11:30, Yokohama)

Mirel Rădoi, interviu exclusiv pentru Eurosport, înainte de Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47