România revine la Jocurile Olimpice după 57 ani de pauză. Partida va fi în direct pe Eurosport 2 şi va fi comentată de Ion Alexandru şi expertul Lucian Sănmărtean.Primul adversar de care se lovesc tricolorii olimpici, în goana după o medalie, este naționala Hondurasului.
Cel mai important fotbalist din lotul acestora este atacantul Douglas Martinez, care evoluează pentru Real Salt Lake City în MLS. Până în acest moment, cele mai importante apariții le-a avut pentru Real Monarchs – a doua echipă a celor de la Real Salt - , unde a reușit să câștige titlul în USL – a doua competiție ca importanță după MLS -. În total, pentru cele două cluburi care fac parte din aceeași organizație, a reușit să înscrie 21 de goluri și să ofere 10 pase decisive, în 57 de partide.

Douglas Martinez visează la aurul olimpic

Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Într-un interviu acordat pentru rsl.com, Martinez se arată foarte încrezător în ceea ce privește desfășurarea acestui turneu pentru Honduras, mai ales în contexul parcursului remarcabil de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.
"Este un sentiment foarte frumos să poți reprezenta peste 8 milioane de oameni și să-ți vezi drapelul fluturând într-o altă țară. La ultimele Jocuri Olimpice, echipa noastră de fotbal s-a descurcat foarte bine. A ajuns în semifinale. Acum, obiectivul nostru merge până la capăt. Visăm să câștigăm medalia de aur, dar știm că va trebui să luptăm și să suferim pentru a o obține. Jucătorii din Honduras sunt cunoscuți pentru că sunt mereu curajoși. Ne punem inima în joc și lăsăm întotdeauna totul pe teren. Așa sunt hondurienii", a declarat atacantul.
  • Honduras - România, primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice după 57 de ani, e LIVE VIDEO aici, de la ora 14:30.
La Jocurile Olimpice din 2016, Honduras a reușit să ajungă până în semifinale. Acolo s-a oprit după ce dat de Brazilia, câștigătoarea medaliei de aur în acel an, care i-a zdrobit pe hondurieni cu 6-0. Aceștia au ratat și medalia de bronz, după ce au pierdut 2-3 în fața Nigeriei.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47