România U23 a ajuns noaptea trecută în Japonia, unde fotbaliștii și membrii staff-ului au trecut printr-o procedură de 4 ore în aeroport, care a inclus și testarea pentru Covid-19, după care delegația României s-a deplasat spre Kashima.
Din cauza restrictițiilor extrem de drastice impuse de către autoritățile de la Tokyo și organizatorii Jocurilor Olimpice, tricolorii olimpici nu vor putea vizita Japonia. Singurele ieșiri de care aceștia vor avea parte, prin care pot vedea locuri din Tokyo, vor fi la antrenament sau la meci.
Federația Română de Fotbal a postat un clip video din autocarul tricolorilor lui Mirel Rădoi, în care se poate vedea drumul acestora de la Aeroportul Haneda Tokyo la Kashima Central Hotel. Alături de fotbaliști au călătorit și cei din lotul de tenis de masă al României. 113 kilometri au parcurs.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Programul României Olimpice
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, naționala olimpică de fotbal va susține, în perioada 16-21 iulie, câte un antrenament pe zi în cantonamentul din Kashima, acolo unde se vor disputa și primele două meciuri din faza grupelor, cu Honduras, pe 22 iulie, de la ora 14:00, și cu reprezentativa Coreei de Sud, pe 25 iulie, de la aceeași oră.
Naționala României va avea și o deplasare la Sapporo, pe 26 iulie, în ultima partidă din grupe. În care vor înfrunta Noua Zeelandă.
CE MUZICĂ ASCULTĂ FOTBALIȘTII LUI RĂDOI
FRF a publicat astăzi și playlist-ul jucătorilor din naționala U23 a României, care se află în cel mai lung cantonament din carieră. Fiecare fotbalist a fost rugat să propună o melodie pe care o ascultă în această perioadă, formându-se astfel playlistul 'tokyotricolorilor'.

Playlist-ul fotbaliștilor din naționala olimpică a României

Credit imagine: facebook

Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47