Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Provocare emoționantă pentru Alexandru Pașcanu! A comentat filmul calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Razvan Circeag

Publicat 16/07/2021 la 19:56 GMT+3

Naționala Olimpică a României a ajuns în Japonia, acolo unde va participa la competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice, în perioada 21 iulie - 7 august. FRF l-a provocat pe Alexandru Pașcanu să rememoreze parcursul fantastic de la Europeanul U21.

Alex Pașcanu a fost împrumutat în liga a doua spaniolă

Credit imagine: Eurosport

România U23 a ajuns noaptea trecută în Japonia, unde fotbaliștii și membrii staff-ului au trecut printr-o procedură de 4 ore în aeroport, care a inclus și testarea pentru Covid-19, după care delegația României s-a deplasat spre Kashima.
Alexandru Pașcanu a fost unul dintre componenții lotului de la Campionatul European U21 din 2019. Atunci, România ajungea în semifinalele turneului și obținea astfel calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Pașcanu e prezent și acum în lot, în Japonia, și a fost provocat de către FRF să comenteze filmul calificării la Jocurile Olimpice.

IMAGINI DIN AUTOCARUL "TOKYOTRICOLORILOR"!

Din cauza restrictițiilor extrem de drastice impuse de către autoritățile de la Tokyo și organizatorii Jocurilor Olimpice, tricolorii olimpici nu vor putea vizita Japonia. Singurele ieșiri de care aceștia vor avea parte, prin care pot vedea locuri din Tokyo, vor fi la antrenament sau la meci.
Federația Română de Fotbal a postat un clip video din autocarul tricolorilor lui Mirel Rădoi, în care se poate vedea drumul acestora de la Aeroportul Haneda Tokyo la Kashima Central Hotel. Alături de fotbaliști au călătorit și cei din lotul de tenis de masă al României. 113 kilometri au parcurs.

Programul României Olimpice

Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, naționala olimpică de fotbal va susține, în perioada 16-21 iulie, câte un antrenament pe zi în cantonamentul din Kashima, acolo unde se vor disputa și primele două meciuri din faza grupelor, cu Honduras, pe 22 iulie, de la ora 14:00, și cu reprezentativa Coreei de Sud, pe 25 iulie, de la aceeași oră.
Naționala României va avea și o deplasare la Sapporo, pe 26 iulie, în ultima partidă din grupe. În care vor înfrunta Noua Zeelandă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo