România U23 a ajuns noaptea trecută în Japonia, unde fotbaliștii și membrii staff-ului au trecut printr-o procedură de 4 ore în aeroport, care a inclus și testarea pentru Covid-19, după care delegația României s-a deplasat spre Kashima.
Alexandru Pașcanu a fost unul dintre componenții lotului de la Campionatul European U21 din 2019. Atunci, România ajungea în semifinalele turneului și obținea astfel calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Pașcanu e prezent și acum în lot, în Japonia, și a fost provocat de către FRF să comenteze filmul calificării la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Honduras – România 0-1 LIVETEXT. Tricolorii s-au impus în primul meci de la Tokyo
21/07/2021 LA 13:59

IMAGINI DIN AUTOCARUL "TOKYOTRICOLORILOR"!

Din cauza restrictițiilor extrem de drastice impuse de către autoritățile de la Tokyo și organizatorii Jocurilor Olimpice, tricolorii olimpici nu vor putea vizita Japonia. Singurele ieșiri de care aceștia vor avea parte, prin care pot vedea locuri din Tokyo, vor fi la antrenament sau la meci.
Federația Română de Fotbal a postat un clip video din autocarul tricolorilor lui Mirel Rădoi, în care se poate vedea drumul acestora de la Aeroportul Haneda Tokyo la Kashima Central Hotel. Alături de fotbaliști au călătorit și cei din lotul de tenis de masă al României. 113 kilometri au parcurs.

Programul României Olimpice

Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, naționala olimpică de fotbal va susține, în perioada 16-21 iulie, câte un antrenament pe zi în cantonamentul din Kashima, acolo unde se vor disputa și primele două meciuri din faza grupelor, cu Honduras, pe 22 iulie, de la ora 14:00, și cu reprezentativa Coreei de Sud, pe 25 iulie, de la aceeași oră.
Naționala României va avea și o deplasare la Sapporo, pe 26 iulie, în ultima partidă din grupe. În care vor înfrunta Noua Zeelandă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Gică Popescu îi taxează pe cei care nu au lăsat fotbaliști la Jocurile Olimpice
16/07/2021 LA 19:53
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08