România va debuta împotriva Hondurasului la Jocurile Olimpice din Japonia. Naționala din America Centrală este antrenată de uruguayanul Miguel Falero, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe cei de la FIFA să delege o brigadă din țara sud-americană pentru meciul de mâine.
Conform frf.ro, partida România - Honduras va fi condusă la centru de Leodan Gonzalez (38 ani), care va fi ajutat la cele două margini de asistenții Nicolas Taran și Richard Trinidad. Al 4-lea oficial va fi Ismail Elfath, din Statele Unite ale Americii.
Faptul că va arbitra la Jocurile Olimpice, reprezintă pentru Leodan Gonzalez apogeul carierei sale. Acesta a arbitrat până acum în competiții internaționale doar la nivel de juniori și tineret, ultima dată la Campionatul Mondial U20 din 2019. Experiența sa este totuși una destul de mare, având în CV 17 partide arbitrate în Copa Libertadores, echivalentul Champions League din America de Sud, inclusiv o semifinală de la ediția precedentă.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Tricolorii au efectuat astăzi ultimul antrenament înaintea debutului la Jocurile Olimpice. Jucătorii lui Rădoi s-au antrenat chiar pe gazonul stadionului Kashima Stadium, care va găzdui mâine partida contra Hondurasului.
  • Joi este a doua zi de concursuri la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar programul va fi unul extrem de interesant: Honduras - România şi Brazilia - Germania sunt capetele de afiş, în competiţia de fotbal. Programul poate fi văzut aici.

România - Honduras | Mirel Rădoi are aproape conturat primul 11

La conferința de presă susținută astăzi, Mirel Rădoi a explicat că s-a hotărât în mare asupra primului 11 pe care îl va trimite în teren împotriva Hondurasului, mai existând semne de întrebare numai asupra a 2 posturi.
"Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.
Așa ar putea arăta echipa de start pentru partida cu Honduras:
  • Mihai Popa - Radu Boboc, Alex Pașcanu, Virgil Ghiță, Florin Ștefan - Marius Marin, Andrei Ciobanu, Eduard Florescu - Andrei Sîntean, George Ganea, Valentin Gheorghe.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47