Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 încep azi pentru România, de la ora 14:00, când naționala lui Mirel Rădoi va înfrunta Honduras. Partida va fi în direct pe Eurosport 2 şi va fi comentată de Ion Alexandru şi expertul Lucian Sănmărtean.
Interesul este mare în România, dar și în Honduras, mai ales că adversarii se gândesc chiar la posibilitatea de a câștiga o medalie, după ce la ultima ediție, la Rio 2016, au ajuns până în semifinalele competiției. Cu câteva ore înaintea acestei întâlniri, în tabăra adversă există anxietate și entuziasm, după cum relatează mass-media din Honduras.
Selecționerul Miguel Falero a încercat în ultimele ore să elimine presiunea care apasă pe grup, având în vedere că așteptările sunt mari pe plan național.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08

Miguel Falero: "Am văzut ultimele meciuri ale României, avem o idee despre ceea ce au făcut în perioada preolimpică"

"Nu avem nicio presiune, obligația este să visăm din nou să facem lucrurile bine și să oferim maximum în fiecare joc. Idealul este să ne facem propria istorie. Generația anterioară a câștigat un onorabil loc 4", a declarat antrenorul uruguayan.
Referindu-se la naționala României, Miguel Falero a susținut că este un adversar pe care îl respectă foarte mult. "Am văzut ultimele meciuri ale României, avem o idee despre ceea ce au făcut în perioada preolimpică. Știu că două figuri ale lor care au făcut parte din succes nu vor fi, dar în afară de asta au jucători buni. Sunt agresivi atunci când nu au mingea, iar acest lucru îi face să fie un rival foarte periculos și suntem conștienți din aceasta", a concluzionat selecționerul Hondurasului.
  • Jocurile Olimpice continuă joi, 22 iulie, în direct pe Eurosport. Programul transmisiunilor
Partida România – Honduras se va desfășura la Kashima, fără spectatori.
Honduras are 4 prezențe la Jocurile Olimpice, iar la ultimele ediții a fost într-o continuă ascensiune. S-a oprit în faza grupelor la primele două participări (2000, 2008). S-a calificat în sferturi de finală (2012) după o grupă cu Japonia, Maroc și Spania, fiind înfrântă de Brazilia în turul eliminatoriu. La ultima ediție, 2016, a obținut locul 4 după ce a ieșit din grupa cu Portugalia, Argentina și Algeria. A eliminat Coreea de Sud și a pierdut cu Brazilia. În meciul pentru bronz a pierdut cu Nigeria.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47