Ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo se anunță una dintre cele mai călduroase ediții din istorie. Din această cauză, mai multe probe au fost mutate la Sapporo, acolo unde temperaturile sunt mai scăzute.

Selecționerul Africii de Sud: "Ați văzut ce s-a întâmplat la EURO 2020"

Naționala olimpică de fotbal din Africa de Sud a fost nevoită să se izoleze după ce doi jucători și un analist video au fost găsiți pozitivi cu COVID-19. Din cauza izolării, sud-africanii nu au putut să se acomodeze cu temperaturile ridicate și cu umiditatea din Japonia și au ratat două sesiuni de antrenament. Din această cauză, selecționerul David Notoane se teme pentru sănătatea jucătorilor săi și a dat ca exemplu ce s-a întâmplat cu Christian Eriksen la EURO 2020: "Ați văzut ce s-a întâmplat la EURO 2020 când a jucat Danemarca. Sperăm și ne rugăm ca jucătorii care nu au avut activitate de când am venit aici să nu pățească ceva asemănător. Încă nu ne-am obișnuit cu aceste condiții", a spus selecționerul Africii de Sud, conform France 24.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Africa de Sud are în acest moment 17 jucători la dispoziție iar selecționerul Notoane este fericit că primul meci, cel cu Japonia, se va disputa: "În cel mai rău caz am fi fost suspendați din turneu sau n-am fi putut avea suficienți jucători", a mai spus selecționerul Africii de Sud.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47