Mai sunt două zile până la primul meci al României la Jocurile Olimpice, însă drumul până la Tokyo a fost unul lung, care a început acum 4 ani. Pe site-ul Federației Române de Fotbal au apărut informații cu privire la parcursul tricolorilor spre Japonia.
Astfel, ni se amintește că România U21 s-a pregătit de preliminariile Euro 2019 într-un cantonament în Spania, în 2017, și două partide amicale. În prima dintre ele, cu Rusia, au jucat Andrei Ciobanu, Alex Dobre, Alex Pașcanu, Virgil Ghiță și Marco Dulca, care sunt cinci dintre tokyotricolorii de azi.
  • Jocurile Olimpice încep de miercuri, 21 iulie, în direct pe Eurosport, cu partidele din competiţia de fotbal.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
"A fost o înfrângere grea atunci, 1-5 cu Rusia, dar parcursul generației a continuat, spre bucuria tuturor românilor, cu o calificare la Euro 2019, semifinale istorice la acest turneu și, astfel, calificarea la Jocurile Olimpice de acum", se mai arată pe site-ul FRF.

Tokyotricolorii au făcut al patrulea antrenament în Japonia

Astăzi, fotbaliștii lui Mirel Rădoi au susținut al patrulea antrenament în Japonia, la Shinhama Green Park, conform programului fixat de organizatori, cu alternarea celor două baze de la zi la zi, cealaltă fiind Kashima Club House. Tokyotricolorii au trecut de azi la "reglajul fin", staff-ul tehnic dorindu-și ca strategia pentru meciul de debut să fie perfectă.
Pentru noi, românii, competiția debutează pe 22 iulie, când naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo. România - Honduras este LIVE pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47