România va juca după o pauză de 57 de ani în turneul olimpic de fotbal, iar entuziasmul este mare în tabăra tricoloră. Chiar dacă Mirel Rădoi nu are la dispoziție toți jucătorii pe care și i-ar fi dorit, fotbaliștii care au făcut deplasarea în Japonia promit să facă o figură frumoasă și, de ce nu, să se întoarcă acasă cu o medalie.
Tricolorii se pregătesc intens pentru meciul cu Honduras, dar între antrenamente și odihnă țin o legătură strânsă cu fanii de acasă. De la mii de kilometri depărtare, căpitanul României, Marius Marin, le-a transmis un mesaj emoționant suporterilor.
"Jocurile Olimpice sunt pentru noi provocarea unei generații și șansa unei vieți de fotbalist. Vom lupta cu voi în inimă, români minunați din toate colțurile lumii. De aici, din Japonia, vrem să vă facem mândri din nou.", a fost mesajul jucătorului de la Pisa, citat de frf.ro.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08

Tokyo 2020 | Mirel Rădoi: "Marin este un exemplu la antrenament"

Într-un interviu acordat pentru FRF.TV chiar din Japonia, selecționerul Mirel Rădoi a explicat criteriile după care Marius Marin a fost ales căpitan al reprezentativei olimpice a României.
"Întreaga procedură a fost un mixt. Marin a fost căpitan la recentul Campionat European. După aceea am reușit să facem la nivel de grup o sociogramă, să vedem care sunt liderii formali și informali. Au reieșit 4 nume: Marius Marin, Dragoș Nedelcu, Tudor Băluță și Pașcanu, în oridnea asta. Unul din ei a plecat (n.r. Dragoș Nedelcu) și atunci am văzut și noi că Marin este un exemplu la antrenament, un jucător pe care ceilalți îl respectă în vestiar, a ieșit și în sociogramă. Probabil dacă Tudor Băluță ar fi jucat câteva meciuri, competiția ar fi fost între cei doi.", a precizat Rădoi.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. România - Honduras este joi, 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47