Am mai rămas doar 3 zile până la primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar gândul jucătorilor se îndreaptă doar către meciul cu Honduras, deși între antrenamente și odihnă aceștia au timp să interacționeze și cu fanii, prin intermediul presei.
Un capitol extrem de important într-un asemenea turneu este cel medical. Adrian Nica este medicul "tokyotricolorilor", iar acesta a oferit un scurt interviu pentru FRF.TV, în care a explicat printre altele cum i-a ajutat pe fotbaliști să se adapteze la diferența de fus orar (6 ore).
"Știm că diferența de fus orar este de 6 ore. Călătorind către Est, toate aceste lucruri determină o tulburare de somn, o stare de anxiozitate și poate și o inapetență. Aceste lucruri conduc către o diminuare a randamentului în efort. Încercăm să scoatem somnul de după amiază, astfel ca primul somn să fie seara." de declarat Adrian Nica.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Medicul echipei naționale a specificat că deocamdată nu există nicio problemă medicală în rândul tricolorilor: "Avem un lot sănătos, gata de luptă".

PROGRAMUL ROMÂNIEI LA JOCURILE OLIMPICE

România face parte din grupa B, alături de Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă. În cazul în care vom câștiga grupa, vom avea, cel mai probabil, un adversar abordabil în sferturi: locul doi din Grupa Franței (Japonia, Mexic sau Africa de Sud, "cocoșii" fiind mari favoriți la locul întâi). Ca atare, o calificare în semifinale nu e deloc exclusă.
România va juca la Kashima primele două meciuri din faza grupelor, cu Honduras, pe 22 iulie, de la ora 14:00, și cu reprezentativa Coreei de Sud, pe 25 iulie, de la aceeași oră. Naționala României va avea și o deplasare la Sapporo, pe 26 iulie, în ultima partidă din grupe, în care va înfrunta Noua Zeelandă.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47