Naționala olimpică a României a ajuns în Japonia, acolo unde va participa la competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice, în perioada 21 iulie - 7 august. Federația a pregătit mai multe momente speciale, astfel încât jucătorii naționalei olimpice să fie în strânsă legătură cu fanii din țară.
Unul dintre acestea a fost o provocare pentru toți suporterii naționalei: să trimită un mesaj de încurajare pentru tokyotricolori. Dintre toate, au fost alese cele mai frumoase 10 mesaje pentru a fi expuse pe un perete din locul în care stau tricolorii olimpici. Iar Andrei Chindriș a ales mesajul său preferat.
"Rupeți-le plasa, nu picioarele! Aranjați-vă în teren, nu în oglindă! Sărbătoriți după victorii, nu după goluri! Aceasta este o șansă mare pentru voi să străluciți și un privilegiu pentru noi să fim mândri că suntem români. În momentele grele, să vă gândiți că ați câștigat deja ceva mai important decât trofeele: inima noastră, a românilor!", a fost mesajul pe care Chindriș l-a ales.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08

PROGRAMUL ROMÂNIEI OLIMPICE

Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, naționala olimpică de fotbal va susține, în perioada 16-21 iulie, câte un antrenament pe zi în cantonamentul din Kashima, acolo unde se vor disputa și primele două meciuri din faza grupelor, cu Honduras și cu reprezentativa Coreei de Sud, pe 25 iulie, de la aceeași oră.
Naționala României va avea și o deplasare la Sapporo, pe 26 iulie, în ultima partidă din grupe. În care vor înfrunta Noua Zeelandă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47