Sergio Ramos a câștigat tot ce se putea câștiga, cu o singură excepție. Medalia olimpică de aur este obiectivul lui Sergio Ramos pentru 2020. Spaniolul este o legendă la Madrid, unde a câștigat alături de RERal 19 trofee. Pentru naționala Spaniei, Sergio Ramos a fost om de bază la cele două titluri europene și unul mondial.

https://i.eurosport.com/2019/09/05/2670730.jpg
Premier League
Sergio Ramos, spre Premier League? Ce spune Berbatov despre viitorul căpitanului lui Real Madrid
08/01/2021 LA 13:12

Tokyo, misiune imposibilă pentru Sergio Ramos

În vara viitoare, Sergio Ramos speră să prindă finala europeana din nou. Pe 12 iulie este programată finala de pe Wembley. Este o distanță de 11 zile între acea finală și debutul turneului olimpic din Japonia. Cotidianul spaniol El Mundo anunță că Ramos le-a spus șefilor Federației că vrea să meargă la Tokyo.

E însă o problemă. Spaniolii vor avea voie să aducă doar trei jucători care s-au născut după 1 ianuarie 1997. Cotidianul madrilen Marca scrie că Dani Ceballos, Fabian Ruiz și Pablo Fornals, jucptori care au participat în ultimii doi ani la meciurile naționalei de tineret au fost deja anunțați că merg la Jociurile Olimpice. Asta înseamnă că dorința lui Sergio Ramos va fi greu de îndeplinit.

Este o situație cu care spaniolii s-au mai confruntat. În 2012, la Londra, Sergio Busquets a rămas acasă, deși a spus că vrea să lupte pentru medalii. Vicente Del Bosque i-a luat atunci la Jocurile Olimpice pe Javi Martinez, Jordi Alba și Juan Mata. Băieții lui Del Bosque au terminat pe locul patru, fără să marcheze, într-o grupă cu Japonia, Honduras și Maroc.

Liga
Probleme serioase la Real Madrid! Jucătorii refuză diminuarea salariilor și au un argument solid
07/01/2021 LA 12:46
Liga
Ramos a respins ultima ofertă a Realului și e tentat să plece: "Vor să facă echipă cu mine și Messi"
05/01/2021 LA 16:54