Fotbal
Tokyo 2020

Sergio Ramos vrea la Jocurile Olimpice. Federația Spaniolă se mai gândește dacă are nevoie de el

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Spain's defender Sergio Ramos celebrates after scoring a penalty during the UEFA Euro 2020 group F qualifying football match between Spain and Sweden at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
10/10/2019 la 13:41 | Actualizat 10/10/2019 la 14:32

Sergio Ramos vrea să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2020. Federația Spaniolă știe că are doar trei locuri disponibile pentru jucători născuți după 1 ianuarie 1997, iar căpitanul Realului nu intră în această listă.

Sergio Ramos a câștigat tot ce se putea câștiga, cu o singură excepție. Medalia olimpică de aur este obiectivul lui Sergio Ramos pentru 2020. Spaniolul este o legendă la Madrid, unde a câștigat alături de RERal 19 trofee. Pentru naționala Spaniei, Sergio Ramos a fost om de bază la cele două titluri europene și unul mondial.

Fotbal

Sergio Ramos poate să plece de la Real Madrid. Beckham vrea să-l aducă în MLS

09/06/2020 LA 10:31

Tokyo, misiune imposibilă pentru Sergio Ramos

În vara viitoare, Sergio Ramos speră să prindă finala europeana din nou. Pe 12 iulie este programată finala de pe Wembley. Este o distanță de 11 zile între acea finală și debutul turneului olimpic din Japonia. Cotidianul spaniol El Mundo anunță că Ramos le-a spus șefilor Federației că vrea să meargă la Tokyo.

E însă o problemă. Spaniolii vor avea voie să aducă doar trei jucători care s-au născut după 1 ianuarie 1997. Cotidianul madrilen Marca scrie că Dani Ceballos, Fabian Ruiz și Pablo Fornals, jucptori care au participat în ultimii doi ani la meciurile naționalei de tineret au fost deja anunțați că merg la Jociurile Olimpice. Asta înseamnă că dorința lui Sergio Ramos va fi greu de îndeplinit.

Este o situație cu care spaniolii s-au mai confruntat. În 2012, la Londra, Sergio Busquets a rămas acasă, deși a spus că vrea să lupte pentru medalii. Vicente Del Bosque i-a luat atunci la Jocurile Olimpice pe Javi Martinez, Jordi Alba și Juan Mata. Băieții lui Del Bosque au terminat pe locul patru, fără să marcheze, într-o grupă cu Japonia, Honduras și Maroc.

Fotbal

Atacul lui Sergio Ramos asupra lui Salah a costat-o pe Real Madrid un transfer!

31/05/2020 LA 09:19
Liga

Kristoffer Ajer va fi înlocuitorul lui Sergio Ramos. Real Madrid se luptă cu Manchester City și PSG!

24/05/2020 LA 05:54
Subiecte asemănătoare
FotbalTokyo 2020Real MadridSergio Ramos
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol