Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brazilienii i-au luat peste picior pe argentinieni după eliminarea de la Tokyo. Ce au postat

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/07/2021 la 07:33 GMT+3

Jucătorii brazilieni i-au luat peste picior pe omologii lor argentinieni după ce aceștia au părăsit Jocurile Olimpice încă din faza grupelor.

Brazil players react to Argentina's Olympic exit (Instagram)

Credit imagine: Eurosport

Mai mulți jucători brazilieni au fost prezenți la meciu din Grupa C dintre Argentina și Spania, încheiat la egalitate, 1-1. Acest rezultat a însemnat eliminarea Argentinei, cea care a încheiat pe locul trei în grupă.
Drept urmare, Douglas Luiz, Richarlison, Reinier și Matheus Cunha le-au făcut cu mâna în semn de "la revedere" rivalilor lor iar totul a fost postat pe un story pe Instagram, alături de descrierea "La revedere, frați mai mici".
Brazilia, campioana olimpică en-titre, a terminat pe primul loc în Grupa D datorită victoriilor cu Germania și Arabia Saudită. Brazilienii au reușit doar un egal fără goluri cu Coasta de Fildeș.
Brazilia, al cărei căpitan este veteranul Dani Alves, va juca cu Egipt în sferturile de finală care vor avea loc sâmbătă. Câștigătoarea acestui meci va înfrunta Coreea de Sud sau Mexic în semifinale.
Reacția brazilienilor vine la mai puțin de o lună după ce naționala mare a pierdut în fața Argentinei finala Copa America.

SFERTURILE DE FINALĂ DE LA JOCURILE OLIMPICE (31 IULIE)

  • Japonia - Noua Zeelandă (12:00)
  • Mexic - Coreea de Sud (14:00)
  • Spania - Coasta de Fildeș (11:00)
  • Egipt - Brazilia (13:00)
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo