Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarația emoționantă a lui Ciobanu după victoria cu Honduras: "Alerg pentru toată țara"

Alex Masgras

Publicat 23/07/2021 la 16:51 GMT+3

România a câștigat primul meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce s-a impus cu 1-0 în fața naționalei olimpice din Honduras.

Andrei Ciobanu (Romania U21)

Credit imagine: Eurosport

În primul meci din Japonia, băieții lui Rădoi s-au impus cu 1-0 în meciul cu Honduras, echipă care a terminat pe locul 4 la ediția din 2016 de la Rio. Unicul gol al partidei a venit la finalul primei reprize. Andrei Ciobanu, jucătorul celor de la Farul Constanța, a executat foarte bine un corner iar Oliva a deviat mingea în propria poartă. Grație acestui gol, România a obținut primele 3 puncte în grupă, la egalitate cu Noua Zeelandă.
picture

Jocurile Olimpice: Romania deschide scorul cu Honduras dupa un autogol

Andrei Ciobanu: "Mă gândesc că alerg pentru toată țara"

Andrei Ciobanu a vorbit după victoria de ieri despre ce urmează pentru tricolori la Tokyo, despre faptul că nu îi interesează rezultatele celorlalte echipe și că trebuie să profite de ocaziile pe care le vor avea: "Când simt că nu mai pot să alerg, cum a fost cu Honduras, mă gândesc că alerg pentru toată țara. Poate în echipă nu avem vedete, dar știu sigur că avem în echipă multă muncă. Nu mă interesează rezultatele Coreei de Sud. Vreau să avem noi 2-3 ocazii, să le fructificăm și să câștigăm!", a spus Ciobanu după victoria în fața Hondurasului.
Ciobanu a recunoscut că nu a fost la capacitate maximă în primul meci din grupe de la Jocurile Olimpice, dar speră ca de la meci la meci să crească și speră să le ofere fanilor naționalei o surpriză și la meciul cu Coreea de Sud: "Eu am fost la 75% cu Honduras, mai am probleme fizice, dar de la meci la meci sper să cresc. Pentru Coreea de Sud, promit suporterilor lovitura liberă clasică din partea mea", a mai spus Ciobanu.
În celălalt meci al grupei B, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud cu scorul de 1-0. Clasamentul Grupei B după primele meciuri din cadrul turneului de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo:
1. Noua Zeelandă 3p
2. România 3p
3. Honduras 0p
4. Coreea de Sud 0p
Al doilea meci al naționalei României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo va avea loc duminică, 25 iunie, și va fi în direct de la ora 14:00 pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo