Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment inedit în cantonamentul României de la Tokyo. Fotbaliștii lui Rădoi au mers la urnele de vot

Razvan Circeag

Publicat 23/07/2021 la 16:04 GMT+3

Tokyotricolorii au mers vineri la urnele de vot, pentru a alege membrii Comisiei Sportivilor din cadrul Comitetului Internațional Olimpic.

Honduras - România, la Jocurile Olimpice

Credit imagine: Getty Images

România a câștigat meciul cu Honduras, scor 1-0, în prima etapă a grupelor de la Jocurile Olimpice. După partidă, tricolorii olimpici au sărbătorit cu mare fast primul triumf. Astăzi au oprit sărbătoarea și au dat drumul antrenamentelor, iar după au mers la urnele de vot. Toți olimpicii au trebuit să meargă să voteze membrii Comisiei Sportivilor CIO.
"După antrenamentul de azi, diferențiat pe două grupe diferite de pregătire & recuperare, tokyotricolorii au mers în hotel la… votare! Toți olimpicii aleg membrii Comisiei Sportivilor CIO", a scris Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.
picture

Tricolorii la urnele de vot / Sursă foto: FRF.ro

Credit imagine: Eurosport

ANTONIO SEFER, INTERVIU DUPĂ PRIMA VICTORIE DE LA JOCURILE OLIMPICE: "ESTE O ȘANSĂ UNICĂ SĂ FII AICI!"

Antonio Sefer a oferit un interviu după debutul de ieri, în care și-a dezvăluit gândurile și sentimentele din momentul în care a pășit pe gazonul de la Tokyo.
Sefer nu a început titular partida cu Honduras, dar Rădoi l-a trimis la luptă în repriza a doua, în minutul 55. Mijlocașul a avut parte de un debut destul de reușit și s-a apropiat de gol în două rânduri, însă fără succes.
"A fost un meci reușit, am avut multe ocazii. Aici am venit să luăm cele trei puncte, pentru că ele valorează cel mai mult, nu să jucăm un fotbal spectaculos. A fost o victorie frumoasă, dar grea. Ne-am sacrificat fiecare ca să câștigăm acest meci. A jucat împotriva unei echipe foarte bune, am avut probleme, dar uniți le-am depășit. Am fost unul pentru altul și ne bucurăm. Acum trebuie să uităm meciul din această seară pentru că mai avem mult ca să ne atingem obiectivul. Suntem cu gândul la următorul meci. Am avut emoții, nu mă așteptam să fie așa greu. Dar cu ajutorul băieților și al staff-ului m-am adaptat foarte bine. A fost o mare bucurie când am văzut că intru pe teren, este o șansă unică să fii aici. Când am pășit pe gazon, toate emoțiile mi s-au dus", a declarat Antonio Sefer.

CE URMEAZĂ PENTRU 'TOKYOTRICOLORI'

România va avea foarte puțin timp de recuperare după succesul cu Honduras. Elevii lui Mirel Rădoi își continuă aventura în Japonia duminică, de la ora 14:00, împotriva Coreei de Sud, în direct pe Eurosport 2. Meciul va avea loc pe același stadion din Kashima.
Dacă va reuși să treacă de grupe, România va juca în sferturile de finală cu ocupantele locurilor 1 sau 2 din Grupa A, în care se află Mexic, Franța, Africa de Sud și Japonia. Francezii și-au pierdut șansele la prima poziție după înfrângerea cu 1-4 în fața Mexicului.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo