Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Gheorghe Hagi după înfrângerea categorică a României la Jocurile Olimpice

Nicu Savin

Publicat 26/07/2021 la 00:00 GMT+3

Gheorghe Hagi a obținut prima victorie pe banca Farului Constanța în Liga 1, iar la finalul succesului cu Gaz Metan Mediaș "Regele" a comentat și rezultatul dezastruos al naționalei olimpice de fotbal.

Gheorghe Hagi

Credit imagine: facebook

Gheorghe Hagi are toate motivele să fie mulțumit în acest start de sezon. După un 0-0 la Arad în prima etapă a Ligii 1, Farul a obținut prima victorie în acest sezon, învingând-o cu 2-0 oe Gaz Metan Mediaș, prin golurile lui Jefte (55) și Ciprian Petre (8).
Victoria echipei de la malul mării este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută fără cinci dintre jucătorii importanți, lăsați la reprezentativa olimpică. Din păcate pentru aceștia, România a pierdut astăzi categoric împotriva Coreei de Sud, scor 0-4, iar singura șansă de a merge în optimi rămâne o victorie împotriva Noii Zeelande în ultima partidă din grupă.

Gheorghe Hagi: "Să uite acest meci și să se gândească la celălalt"

Gheorghe Hagi a fost rugat să comenteze eșecul neașteptat al tricolorilor, cel puțin prin prisma scorului. Antrenorul Farului este de părere că eliminarea lui Ion Gheorghe a fost momentul crucial al meciului contra sud-coreenilor, dar în același timp consideră că nimic nu e pierdut și îi îndeamnă pe tricolori să uite ce s-a întâmplat la Kashima și să se concentreze pentru ceea ce va urma.
"Eu zic că eliminarea... îmi pare rău de Gheorghe, pentru că e un jucător foarte bun, dar s-a întâmplat, așa e la nivelul acesta, capătă și el experiență. Din păcate, a făcut o greșeală și acolo clar s-a văzut superioritate numerică și e greu să putem vorbi ce trebuia să facem, dacă e bine, dacă nu e bine.
Cu un om în plus erau mult mai puternici. Din cauza anumitor circumstanțe s-a întâmplat asta. Dacă pierzi 1-0 e tot o înfrângere, important e că băieții au luptat, au încercat cât au putut. Vă dați seama la ce temperaturi joacă, la ce umiditate. Mai există un meci, să uite acest meci și să se gândească la celălalt", a declart Gheorghe Hagi, citat de digisport.ro.
Ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice, este programat miercuri, de la ora 11:30, când România se va duela cu Noua Zeelandă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo