Plecarea superstarului argentinian de la Barcelona este subiectul momentului în fotbal, iar după declarațiile de astăzi ale tatălui său este din ce în ce mai probabil că aceasta va avea loc cât de curând. Evident, adversarii Barcelonei sunt cei mai fericiți, Messi fiind un real pericol pentru orice apărare.

Toni Kroos: "Fără Messi, Barcelona va fi lipsită de o armă totală"

Toni Kroos este de părere că pentru Real Madrid e bine că Barcelona se va despărți de cel mai important om din ultimii 15 ani: "Dacă un jucător ca Messi nu mai joacă pentru cel mai mare rival al nostru, nu este neapărat rău pentru noi. Plecarea lui Messi va însemna că Barcelona nu va mai avea o armă totală."
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 13 ORE
Vorbind despre soarta viitoare a lui Messi, mijlocașul german a exclus zâmbind posibilitatea ca acesta să ajungă la Real Madrid: "Nu cred că va veni la Real Madrid, trebuie să exclud categoric acest lucru. Ar avea nevoie de mult curaj să rămână în Spania dacă va părăsi Barcelona."
Kroos este de aceeași părere cu majoritatea oamenilor de fotbal și crede că cea mai potrivită destinație pentru Messi ar fi Manchester City, acolo unde ar urma să lucreze din nou cu Pep Guardiola.
În ceea ce privește valoarea lui Messi, Toni Kroos admite că argentinianul este un jucător foarte valoros, dar că îl consideră mai bun pe Ronaldo: "Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, dar personal îl văd pe Cristiano Ronaldo mai bun decât el."
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
IERI LA 19:37