Toni Kroos, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cei mai buni mijlocași din lume și a cucerit numeroase trofee în cariera sa, printre care și Campionatul Mondial câștigat cu Germania în 2014. El a foste mereu lăudat pentru prestațiile sale excelente, care de multe ori sunt trecute cu vederea de presă pentru că nu are un stil spectaculos de a juca.
Kroos, deși a fost mereu înconjurat de vedete atât la Real Madrid cât și la Bayern Munchen, nu a căutat niciodată lumina reflectoarelor și a preferat să se concentreze pe jocul său.

Toni Kroos, săgeți către Aubameyang

Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 27 MINUTE
Acum, Kroos a făcut referire la jucătorii care vor să atragă atenția cu celebrăr care ies în evidență și de cele mai multe ori devin virale pe rețelele sociale. Germanul a făcut în mod special referire la căpitanul lui Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang.
”Cred că este prostesc. E chiar și mai rău dacă au obiecte ascunse la ei. Aubameyang a sărbătorit la un moment dat și a scos o mască. Acolo se termină pentru mine”, a afirmat Kroos pentru Bild.
”Nu cred că e un model bun. Ce prostie. Ce mi s-a părut mereu frumos a fost cum celebra Gerd Muller. El doar sărea, își trăgea pantalonii. Era o bucurie pură, nimic spectaculos”, a continuat Kroos.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE