„A fost o finală, un meci foarte disputat, plăcut pentru telespectatori, cu ritm foarte bun. Rezultatul ne-a adus la aceste penalty-uri, acolo nu putem să știm ce se întâmplă. Noi avem probleme cu jucătorii accidentați de ceva timp, au mai apărut și alții. Ne pregătim pentru play-off”, a declarat Petrea.
”Am în istoria modernă și contemporană a fotbalului. A fost ceva planificat înainte, nu am vrut să riscăm o accidentare, am vrut să vedem și nivelul jucătorilor care au jucat mai puțin. Vine play-off-ul și alte soluții nu avem”, a afirmat el.
„Cred că o să joc cu doi fundași stânga pe post de fundași dreapta. Cristea s-a ccidentat, avem probleme de lot, astea sunt situațiile! Tocmai de asta ne-am gândit să tratăm meciul din această seară la nivelul potențialului nostru, plus să pregătim și următoarele meciuri”, a declarat Petrea la DigiSport, vizibil iritat de întrebarea reporterului, cel care îl întrebase dacă va mai inova și în meciul următor.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
ACUM 7 MINUTE

CFR, câștigătoarea SuperCupei României

Prima parte a fost dominată clar de ardeleni iar repriza a doua a început în același ritm iar în minutul 54 CFR a cerut gol după ce mingea trimisă de Ben Youssef a fost respinsă de pe linia porții de portarul Andrei Vlad.
Cei de la FCSB nici nu au apucat să își revină, pentru că CFR a avut o nouă ocazie uriașă. Deac a centrat în fața porții, Costache a reluat din trei metri, dar a șutat pe direcția lui Vlad.
Ardelenii au mai irosit o ocazie uriașă spre final, însă în cele din urmă meciul s-a încheiat la egalitate astfel că meciul s-a decis la penalty-uri, acolo unde CFR s-a impus după ce Mario Camora transformat penatly-ul decisiv iar ardelenii s-au impus cu 4-1 la loviturile de departajare.
Fotbal
Clasamentul FIFA pe luna septembrie! Pe ce loc se află România
ACUM 14 MINUTE
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
ACUM 17 MINUTE