„A fost o finală, un meci foarte disputat, plăcut pentru telespectatori, cu ritm foarte bun. Rezultatul ne-a adus la aceste penalty-uri, acolo nu putem să știm ce se întâmplă. Noi avem probleme cu jucătorii accidentați de ceva timp, au mai apărut și alții. Ne pregătim pentru play-off”, a declarat Petrea.
”Am în istoria modernă și contemporană a fotbalului. A fost ceva planificat înainte, nu am vrut să riscăm o accidentare, am vrut să vedem și nivelul jucătorilor care au jucat mai puțin. Vine play-off-ul și alte soluții nu avem”, a afirmat el.
„Cred că o să joc cu doi fundași stânga pe post de fundași dreapta. Cristea s-a ccidentat, avem probleme de lot, astea sunt situațiile! Tocmai de asta ne-am gândit să tratăm meciul din această seară la nivelul potențialului nostru, plus să pregătim și următoarele meciuri”, a declarat Petrea la DigiSport, vizibil iritat de întrebarea reporterului, cel care îl întrebase dacă va mai inova și în meciul următor.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 38 MINUTE

CFR, câștigătoarea SuperCupei României

Prima parte a fost dominată clar de ardeleni iar repriza a doua a început în același ritm iar în minutul 54 CFR a cerut gol după ce mingea trimisă de Ben Youssef a fost respinsă de pe linia porții de portarul Andrei Vlad.
Cei de la FCSB nici nu au apucat să își revină, pentru că CFR a avut o nouă ocazie uriașă. Deac a centrat în fața porții, Costache a reluat din trei metri, dar a șutat pe direcția lui Vlad.
Ardelenii au mai irosit o ocazie uriașă spre final, însă în cele din urmă meciul s-a încheiat la egalitate astfel că meciul s-a decis la penalty-uri, acolo unde CFR s-a impus după ce Mario Camora transformat penatly-ul decisiv iar ardelenii s-au impus cu 4-1 la loviturile de departajare.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 2 ORE
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 3 ORE