West Brom n-a mai avut răbdare cu Tony Pulis, pe care l-a demis după eșecul dur contra celor de la Chelsea, scor 0-4, pe teren propriu.
Prezent în tribune la meciul de sâmbătă, Guochuan Lai – patronul celor de la West Brom – n-a mai suportat umilința în fața campionilor en-titre și l-a demis pe antrenorul galez.
Făcând referire la demitere, John Williams - unul dintre directorii clubului – a declarat că „aceste decizii nu sunt niciodată ușor de luat, dar sunt tot timpul în interesul echipei.”
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM O ORĂ
Prezent din ianuarie 2015 la cârma formației, Pulis o lasă astfel pe West Brom la 1 punct în fața locurilor retrogradabile, sezoanele trecute terminând pe pozițiile 13, 14 și 10.
Stoke City și Crystal Palace sunt echipele pe care Pulis le-a mai antrenat în prima ligă engleză, cu Palace reușind salvarea de la retrogradare în 2014.
Asistentul Gary Megson, care a fost antrenor în perioada 2000-2004 este cel care se va ocupa de prima echipă până ce un nou antrenor va fi numit.

Problemele pentru West Bromwich s-ar putea să continue în Premier League odată cu etapa a 13-a, când echipa va juca în deplasare pe Wembley contra lui Tottenham Hotspur.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 3 ORE