10. Spania 1982

Pacido Domingo a intrat cu totul în domeniul tereadorilor cu acest imn al ediției din Spania din 1982. O melodie cu un ritm alert, dar care îi permite în același timp lui Domingo să își etaleze vocea extraordinară. Piesa encapsulează cu adevărat specifucl țării gazdă.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 7 ORE

9. SUA 1994

Singurul Campionat Mondial care a fost găzduit în SUA a avut parte de cel mai american imn posibil. Dary Hall are o prestație remarcabilă în timp ce Sounds of Blackness aduce o atmosferă de R&B care completează perfect piesa.

8. Coreea de Sud/Japonia 2002

Anastacia - Boom este departe de un imn care ar avea vreo legătură cu țara gazdă spre deosebire de cele mai sus, însă Boom este un reprezentant de seamă al anului 2002, din punct de vedere al muzicii. Un electro-pop comercial care nu e neapărat de cea mai mare calitate, dar aduce doza de nostalgie necesară pentru un turneu la care gazdele au reușit să elimine Italia.

7. Germania 1974

Maryla Rodowicz, o cântăreață poloneză, a compus o melodie pe cât posibil de nemțească iar cel mai important lucru atât ea cât și formația pare că s-au distrat sănătos în interpretarea acestei melodii.

6. Brazilia 2014

Ok, Pitbull nu e neapărat cel mai simpatic cântăreț din lume, dar din punct de vedere al sunetului, We Are One sună fix ca un imn de Mondial. Pitbull a reușit alături de Jennifer Lopez un imn catchy, care se potrivește perfect pe stadioane.

5. Rusia 2018

Will Smith e principalul actor al unui imn care cu ajutorul producției lui Diplo și motivelor latino este probabil unul dintre cele mai pline de energie din istoria Cupei Mondiale.

4. Africa de Sud 2010

KNAAN a reușit cu Waving Flag în 2010 să creeze unul dintre cele mai catchy imnuri din istoria Mondialului. Sigur, la același Mondial am avut-o pe Shakira cu Waka Waka. Ambele piese au rămas în memoria fanilor de pretutindeni, dar am ales Waving Flag pentru a evita apariția dublă a Shakirei.

3. Germania 2006

Shakira pare destinată pentru piese de Mondial. Bamboo va rămâne în istorie și datorită concertului extraordinar susținut de Shakira sus, în zona special amenajată a stadionului Olimpic din Berlin.

2. Italia 1990

Giorgo Moroder este o legendă a disco-ului în Italia. Așa că ai fi presupus că imnul Mondialului din 1990 s-ar putea duce în direcția însă melodia esta superbă, cât se poate de italiană. Este cu siguranță imnul care a rămas cel mai mult în amintirea oamenilor... dacă nu ar exista și primul loc în acest clasament.

1. Franța 1998

Nu avea cum să fie altceva pe primul loc. Nu a existat (până acum) o altă melodie care să combine pasiunea genului latino cu pasiunea fanilor fotbalului. O piesă care are printre versuri ”Copa Del Amor” nu are cum să nu fie cel mai bun imn al Mondialului. Jos pălăria în fața lui Ricky Martin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 9 ORE