10. Sampdoria

Il cielo è sempre più blu este o piesă cântată original de Rae Gaetano însă având în vedere versurile a fost preluat imediat de fanii Sampdoriei.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 32 MINUTE

9. Galatasaray

Imnul celor de la Galatasaray trebuie trăit pe stadion pentru a putea fi înțeles cu adevărat. Intensitatea cu care fiecare fan pariticipă la atmosferă face ca acest cântec să se transforme mai degrabă într-un îndemn la război.

8. Barcelona

Imnul catalanilor răsună înainte și după fiecare meci jucat de Messi și colegii săi pe Camp Nou. Imnul a fost introdus pentru prima oară în 1974 cu ocazia aniversării de 75 de ani de existență a clubului.

7. Inter

Pazza Inter Amala răsuna tradițional până în acest sezon înainte de fiecare meci însă conducerea clubului a decis să îl înlocuiască cu ”C'Solo L'Inter”. Cu toate acestea, Pazza Inter Amala rămâne imnul de referință, un cântec care inspiră adrenalină, nebunie și pasiune.

6. Sevilla

Din nou, genul de imn care trebuie trăit pe viu, pe stadion. Atmosfera de pe Ramon-Sanchez Pizjuan este una dintre cele mai intense din Spania iar intonarea imnului este momentul așteptat de toți fanii meci de meci.

5. Juventus

Imnul echipei care a dominat fotbalul italian în ultimul deceniu este unul dintre cele mai frumoase cântece din fotbalul mondial, cu siguranță. ”Juve, Storia Di Una Grande Amore” este refrenul cunoscut oricărui italian, indiferent de sentimentele față de echipa din Torino.

4. AC Milan

”Milan, Sempre Per Te”, răsună pe San Siro înainte de fiecare meci jucat de diavolul milanez. AC Milan nu mai este de ceva timp la nivelul așteptat de fani, însă acest cântec este reprezentativ pentru iubirea necondiționată oferită de fanii milanezi pentru echipa lor de suflet.

3. Liverpool

Nu ar fi prea multe de spus - You'll Never Walk Alone este cel mai cunoscut imn din fotbalul mondial. Atât de cunoscut încât l-au preluat și alte echipe, precum Borussia Dortmund și Celtic. La Liverpool însă este genul de melodie care face comentatorii să facă liniște înainte meciurilor de pe Anfield pentru a putea auzi și telespectatorii fanii cormorani.

2. West Ham United

Popularizat la nivel mondial de filmul ”Green Street Hooligans”, imnul cântat de un stadion întreg este unul dintre cele mai cunoscute cântece din fotbalul mondial. Cu siguranță atmosfera era deosebită pe vechiul Boleyn Ground, însă un asemenea imn sună extraordinar și pe un stadion mai puțin prietenos cu fanii precum London Stadium.

1. AS Roma

Dacă You'll Never Walk Alone este cel mai cunoscut imn, cu siguranță imnul Romei este cel mai frumos. ”Unico Grande Amore”, strigă 80.000 de fani pe un stadion Olimpico plin și nu ai cum să nu îi crezi.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE