Potrivit informațiilor furnizate de Gazeta Sporturilor, DSP a informat astăzi LPF că Dinamo intră obligatoriu în carantină timp de 14 zile. Chiar și așa, Liga nu va opri campionatul, iar cluburile care nu vor putea susține un meci din cauza lipsei de efectiv vor pierde prin forfait. Gruparea din Ștefan cel Mare a devenit în ultimele zile un adevărat focar de coronavirus, iar DSP Ilfov a trimis astăzi o înștiințare la Liga Profesionistă de Fotbal prin care o anunță că toți jucătorii și staff-ul "câinilor" trebuie să intre obligatoriu în carantină 14 zile.
Liga a informat clubul și a amânat pentru moment meciurile echipei lui Mulțescu, inclusiv pe cel de vineri cu Hermannstadt. În ciuda acestei măsuri, Liga 1 nu se va opri. LPF a hotărât că nu se va abate de la planul inițial, de a termina pe teren acest campionat, mai ales că echipele care se vor califica în competițiile europene trebuie anunțate până la 3 august.

Dinamo, în carantină timp de 14 zile după focarul de la echipă

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
Joi, la sediul LPF va avea loc o ședință cu reprezentanții clubului Dinamo și li se vor prezenta variantele pentru terminarea sezonului. Potrivit Gazeta, dinamoviștii au două variante: ori vor folosi juniorii, în cazul în care la anumite meciuri nu se va mai putea aplica măsura amânării lor, ori dacă se va afla în imposibilitatea de a susține un meci din cauza faptului că nu are suficienți fotbaliști, atunci se va aplica măsura de a pierde cu 0-3 la "masa verde".
Dinamo are nu mai puțin de 18 fotbaliști testați pozitiv, cărora li se mai adaugă Piscitelli, Filip și Perovici, pe care trupa din Ștefan cel Mare i-a pierdut, față de reluarea campionatului, din diverse motive. Dar acum i-a pierdut forțat și pe restul fotbaliștilor de la seniori, ale căror rezultate fuseseră negative, aceștia fiind obligați acum de DSP Ilfov să intre până pe 5 august la izolare pentru că au fost contacți direcți ai celor infectați.
Situația nu este mai bună nici la CFR Cluj, care a anunțat de asemenea o mulțime de cazuri pozitive la echipă. Inclusiv Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, este infectat cu coronavirus și internat la un spital din Cluj.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE