În Spania se iau măsuri pentru reluarea sezonului. Unul dintre pașii importanți este legat de siguranța jucătorilor iar doctorii cluburilor au avut o videoconferință miercuri pentru stabilirea strategiei.
Prima decizie luată a fost ca toți angajații, jucătorii și antrenorii cluburilor să fie testați marțea viitoare, un pas important înainte de reluarea antrenamentelor. Acest test va determina stadiul în care se află jucătorii

Jucătorii, testați de 3 ori

Liga
Meciurile de fotbal, fără fani până în 2022? Avertismentul unui medic epidemiolog
23/04/2020 LA 05:45
În cadrul videoconferinței, medicii cluburilor s-au pus de acord și cu privire la protocolul de securitate pentru angajați, jucători și antrenori. Nu toți doctorii sunt de acord cu revenirea la antrenamente în acest moment, considerând că nu pot să garanteze 100% că jucătorii vor fi în siguranță.
Nu există o dată certă pentru reluarea antrenamentelor, variantele fiind 4 sau 11 mai. Ar urma o perioadă de 15 zile de pregătire precum cea din presezon, cu toate că mai mulți medici consideră că aceasta este insuficientă și că există un risc ridicat de accidentări.
Înainte ca sezonul să poată fi reluat, jucătorii vor trece prin 3 teste: primul va fi cel pentru COVID-19 și apoi unul serologic, ultimul fiind pentru a încerca să se detecteze cine este deja imun. Acestea vor avea loc marțea viitoare. Al 2-lea test serologic va fi efectuat înainte de reluarea antrenamentelor. Iar cel de-al 3-lea va avea loc înainte de reluarea campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs entuziasmant, după ce a strălucit cu Mexic: "Știam că azi trebuie să câștigăm"
ACUM 35 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Presa din Argentina e la picioarele lui Messi, după victoria cu Mexic: "A frecat lampa sa magică"
ACUM O ORĂ