Tottenham a făcut câteva modificări în lot vara aceasta și se pare că Nuno Espirito Santo își mai dorește cel puțin un transfer pentru a întări echipa. Viitorul lui Harry Kane este în continuare incert.
Oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-i aduce întăriri portughezului, obiectivul lui Spurs urmând să fie obținerea unui loc cât mai bun în Premier League.

Igor Gomes este dorit de Tottenham

Fotbal
U Craiova 1948, prima victorie după 45 de zile. Adi Mutu: "Am avut o atitudine corectă"
ACUM 16 MINUTE
Conform jurnalistului Ekrem Konur, Tottenham este pe urmele unui mijlocaș ofensiv din Brazilia, în vârstă de 22 de ani. Acesta a anuțat că englezii au început deja negocierile și au făcut o primă ofertă oficială, de aproximativ 10 milioane de euro, pentru Igor Gomes.
Anterior, în presa internațională au apărut mai multe informații cu privire la Gomes și viitorul acestuia. S-a scris că există interes din partea mai multor clube europene pentru transferul acestuia, cel mai important club fiind chiar Real Madrid.
În total, brazilianul a adunat 116 meciuri la Sao Paulo, unde a reușit și 8 goluri și 9 pase de gol.
Cristian Romero, Bryan Gil și Pierluigi Gollini sunt celelalte transferuri cu care Tottenham și-a întărit lotul în această perioadă de mercato.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Bundesliga
Robert Lewandowski, întrebat dacă vrea să confirme și în alt campionat! Replica a venit pe loc
ACUM 2 ORE
Liga
Cosmin Contra vrea să antreneze în La Liga! Dezvăluiri în Marca: "Aș vrea să aibă cineva încredere"
ACUM 2 ORE