Tottenham a făcut câteva modificări în lot vara aceasta și se pare că Nuno Espirito Santo își mai dorește cel puțin un transfer pentru a întări echipa. Viitorul lui Harry Kane este în continuare incert.
Oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-i aduce întăriri portughezului, obiectivul lui Spurs urmând să fie obținerea unui loc cât mai bun în Premier League.

Igor Gomes este dorit de Tottenham

Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 3 ORE
Conform jurnalistului Ekrem Konur, Tottenham este pe urmele unui mijlocaș ofensiv din Brazilia, în vârstă de 22 de ani. Acesta a anuțat că englezii au început deja negocierile și au făcut o primă ofertă oficială, de aproximativ 10 milioane de euro, pentru Igor Gomes.
Anterior, în presa internațională au apărut mai multe informații cu privire la Gomes și viitorul acestuia. S-a scris că există interes din partea mai multor clube europene pentru transferul acestuia, cel mai important club fiind chiar Real Madrid.
În total, brazilianul a adunat 116 meciuri la Sao Paulo, unde a reușit și 8 goluri și 9 pase de gol.
Cristian Romero, Bryan Gil și Pierluigi Gollini sunt celelalte transferuri cu care Tottenham și-a întărit lotul în această perioadă de mercato.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 4 ORE