Sosit în Cetatea Eternă la 13 ani, Totti a impresionat la juniorii Romei. Apoi, a devenit un adevărat simbol la prima echipă, transformându-se într-o veritabilă legendă până în 2017, când s-a retras în momentul în care se pregătea de a 41-a aniversare a zilei de naștere. Peste 37 de ani în tricoul giallorossi, în condițiile în care la un moment dat era printre cei mai buni jucători din lume. Iar Roma nu a fost niciodată o forță în Europa, în toată cariera sa atacantul italian reușind să cucerească un singur titlu și două Cupe ale Italiei.
Mult prea puțin pentru un fotbalist cu asemenea calitate, care cu siguranță ar fi avut un alt destin dacă ar fi acceptat transferul la Real Madrid. Mutarea a fost foarte aproape în 2004, când "Gladiatorul Romei" intrase în ultimul an de contract cu formația din capitala Italiei. Oficialii blanco i-au asigurat toate doleanțele, mai puțin banderola de căpitan, care nu putea fi clintită de pe brațul lui Raul.
"Să spunem că am avut intenția să merg la Real, am fost convins în proporție de 80%”. Roma nu îmi făcuse cea mai bună ofertă, chiar dacă Sensi a făcut multe pentru mine. Real Madrid ar fi plătit o mulțime de bani, aș fi avut un salariu uriaș. Îmi oferiseră totul, cu o singură excepție: banderola de căpitan", a dezvăluit Totti în revista Libero.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 4 ORE

Totti a ales cu inima

Probabil că banderola de căpitan nu a contat prea mult în hotărârea lui Totti, care s-a gândit în primul rând la fani și apropiați. "Er Pupone" se simțea fantastic în Cetatea Eternă, unde era un idol, astfel că nu a vrut să iasă din zona de confort și, în același timp, să le producă o supărare suporterilor.
"Și Ilary m-a sprijinit (n.r. Blasi, soția sa). Mi-a spus "las totul, vin cu tine, hai să luăm această decizie, e cea mai bună hotărâre să mergi la Real Madrid. Am ales cu inima. M-am gândit la fani, prieteni, familie. Făceam ceva diferit de ceea ce făcuseră întotdeauna alți jucători. Mulți au mers la Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen. Alegând să rămân, m-am simțit diferit. Am fost un jucător bun și, de asemenea, unul special, pentru că am jucat toată cariera mea la un singur club", a mai spus cel poreclit "Er Pupone".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 19 ORE
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 20 ORE