Situația din lotul lui Guardiola nu e deloc atât de "roză" precum au lăsat să se vadă oficialii. Decizia UEFA de a îi suspenda pe "cetățeni" din competițiile europene pe o perioadă de doi ani, din cauza nerespectării fair-play-ului financiar, creează foarte mari probleme.
Mai mulți jucători intenționează să părăsească City, dacă TAS nu întoarce hotărârea forului continental, considerând de neaccpetat să lipsească doi ani la rând din Champions League.
Printre ei și Raheem Sterling, care a devenit o țintă clară pentru marea rivală din oraș, United. Solskjaer îl dorește neapărat, considerând că un atac cu Martial și Rashford ar fi cu adevărat exploziv, iar englezul e deschis la negocieri. Totul depinde de Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dar și de United, care trebuie să își asigure un loc de Champions League pentru ca Sterling să accepte mutarea.
Premier League
După Jesus, un alt star de la City e pe picior de plecare! Arsenal și Tottenham se bat pentru el
12/05/2022 LA 18:08

Sterling, sfătuit de Smalling și Ashley Young să aleagă United

Potrivit sursei citate, atacantul de 26 de ani a discutat foarte des în ultima perioadă cu Chris Smalling (împrumutat de United la Roma) și cu Ashley Young (transferat de pe Old Trafford la Inter). Internaționalul englez a vrut să afle cât de oportună ar fi mutarea în ochii a doi fotbaliști care au părăsit Teatrul Viselor, iar feedbackul a fost unul pozitiv. Ambii l-au încurajat pe Sterling să facă acest pas, United fiind unul dintre cele mai mari cluburi din lume.
Cu 11 goluri în cele 24 de partide jucate în acest sezon, Sterling a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Guardiola. Adus de la Liverpool în 2015, pentru 44 de milioane de lire, englezul s-a transformat mult sub comanda lui Pep. Nu a mai fost atât de individualist, a crescut mult din punct de vedere al implicării în jocul echipei și a devenit un marcator adevărat.
128 de milioane de euro este cota de piață a lui Raheem Sterling, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.
În ultima vreme s-a vorbit și despre interesul lui Real Madrid pentru englez, dar acesta ar prefera să rămână în Premier League, mai ales că s-a acomodat excelent în Manchester.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Serie A
Un star din Premier League, în vizorul celor de la AC Milan! Transferul e greu de realizat
20/04/2022 LA 11:19
Premier League
Liverpool și City, pe urmele lui Saka, marea vedetă a lui Arsenal
04/02/2022 LA 12:35