Un accident teribil a avut loc duminică în Brazilia, acolo unde un avion în care erau patru jucători şi preşedintele clubului Palmas FR s-a prăbuşit. Conform informaţiilor, nu există supravieţuitori.Jucătorii care au decedat sunt Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule şi Marcus Molinari.
Accidentul a avut loc la un aeroport privat din Luzimangues. Avionul s-a prăbuşit la câteva momente după decolare din cauza unor problem tehnice, anunță presa din Brazilia. Palmas FR evoluează în liga a patra din Brazilia. Cei patru jucători aveau programat un meci chiar mâine, în prima zi a săptămânii. Potrivit presei braziliene, cei patru jucători erau legitimaţi la Palmas din acest an, iar în 19 ianuarie, clubul anunţa că Praxedes, Noe şi Ranule au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Tragedie aviatică în Brazilia: Un avion în care erau patru fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia

Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 16 MINUTE
"Clubul de fotbal Palmas anunţă că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 8:15, s-a prăbuşit avionul în care era preşedintele clubului, Lucas Meira. Acesta decolase din Goiana pentru meciul dintre Vila Nova şi Palmas, de luni. În acelaşi avion era pilotul Wagner şi fotbaliştii Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule and Marcus Molinari a decolat şi s-a prăbuşit imediat, la capătul pistei. Vă transmitem, cu regret, că nu au existat supravieţuitori. Suntem consternaţi şi anunţăm că vom ajuta familiile victimelor cu tot ce se poate", se anunţă într-un comunicat citat de besoccer.com, potrivit Antena Sport.
În urmă cu cinci ani, o altă tragedie aviatică, dar de amploare mult mai mare, lovea puternic Brazilia. În noiembrie 2016, aproape toţi fotbaliştii echipei braziliene Chapecoense au murit într-un tragic accident. Avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Columbia, în apropiere de Medellin. La acel moment au supravieţuit doar trei fotbaliști, dintre care unul a încetat apoi din viaţă la spital, din cauza complciațiilor apărute după impact. În total, alături de fotbalişti şi de staff-ului, în avion se aflau 77 de persoane.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 8 ORE