Unul dintre cei mai iubiți jucători ai Stelei în primul deceniu al acestui mileniu, Tudor a fost un portar de excepție, cucerind două titluri cu roș-albaștrii (2001 și 2005) și având prestații constant bune.
În 2010, a renunțat la cariera de fotbalist și a devenit antrenor cu portarii, îndrumându-i pe goalkeeperii celor de la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.
Astăzi, la doar 43 de ani, Tudor a încetat din viață, după un infarct. Informația a fost confirmată de bunul său prieten, Daniel Oprița.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 6 ORE
"Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...", a declarat Daniel Oprița, fostul său coleg, pentru Gazeta Sporturilor.

Imagini din cariera lui Martin Tudor

Slideshow

Cele mai frumoase momente din cariera lui Martin Tudor

12 imagini

Pe cât de calm a fost pe teren, în fața atacanților adverși, pe atât de mult s-a consumat ulterior, după ce a îmbrățișat meseria de antrenor cu portarii, mărturisesc apropiații. Tudor voia să facă performanță și în noul rol și era cu sufletul alături de fiecare echipă pe care a antrenat-o. Ultima oară a făcut parte din stafful lui Victor Pițurcă, la Craiova, alături de Adrian Neaga, un fost coleg din perioada Steaua.
184 de apariții a avut Martin Tudor în Liga 1, 126 dintre ele în tricoul roș-albastru al formației din capitala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 7 ORE