de Daniel Ișvanca
Se pare că problemele medicale ce au survenit imediat după ce a renunțat la fotbal au jucat un rol important în luarea acestei decizii.
"Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 5 ORE
Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.
De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență", se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Roland Stănescu, gest sinucigaș și pe vremea când evolua la FC Argeș

La vârsta de 22 ani, acesta și-a tăiat venele în cantonamentul de la Baza Vulturilor, la capătul unei discuții cu mama sa, care îl anunțase de o ceartă aprinsă între ea și tatăl său.
"Roland se afla joi seara la cantonament și a fost găsit de colegi zăcând pe jos și plin de sânge. Avea o tăietură la mână și au chemat Salvarea. Am fost vineri la spital și am vorbit cu Roland. L-am întrebat de ce a recurs la acest gest și mi-a spus că a existat o ceartă între părinți, despre care a aflat de la mama lui. A avut o cădere psihică, pentru că este o fire mai sensibilă și de aceea a recurs la acest gest ne¬cugetat care îl putea costa viața", spunea Cătălin Barbu, administratorul celor de la FC Argeș pentru Curierul Zilei.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 7 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 7 ORE