Meciul urma să opună echipe formate din membrii a două carteluri din Mexic, Zetas şi Golf. Conform autorităţilor, bătaia generală a început la ora 14.30. Poliția mexicană a reușit să stingă conflicul abia în jurul orei 17.
Toţi morţii sunt deţinuţi, iar dintre membrii forţelor de ordine, care au avut nevoie de două ore şi jumătate pentru a stopa violenţele, nu a fost rănit nimeni. În schimb între cele cinci persoane internate sunt şi copii ai unor deţinuţi. Fiind vorba de prima zi a anului, la meciul de fotbal au putut veni şi rudele celor încarcerați.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM O ORĂ

15 oameni au murit chiar în timpul violențelor, iar unul a decedat la spital

Unul dintre deținuți a fost trimis, din nou, în judecată pentru că deținea o armă în interiorul pușcăriei, iar alte trei arme au fost gpsite după o inspecție amănunțită în inchisoare. Doar 10 dintre victime a decedat după împușcare. Celelalte 6 au fost înjunghiate.
Mexicul a o lungă istorie de incidente violente în închisori. În octombrie, 6 deținuți au fost împușcați în pușcăria din orașul Morelos, iar în septembrie statul mexican a fost nevoit să-și închidă una din cele mai celebre închisori, Topo Chico. Toți gardienii au fost arestați pentru corupție!
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 10 ORE