CFR se pregătește de duelul cu FCSB, o victorie azi urmând să îi asigure campioanei în mare parte siguranța unui nou titlu. Oficialii ardelenilor au început deja să se gândească la întăriri pentru sezonul viitor, iar Rachid Bouhenna, fundașul lui Sepsi va ajunge aproape sigur în Gruia.
Informația a fost confirmată de Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting al campioanei.
"E posibil să mai vină jucători, există și oferte pentru unii jucători, este un ciclu firesc. Legat de el (n.r Bouhenna), eu știu că sunt ceva discuții cu agentul. Marian Copilu a ținut legătura pe filiera aceasta. Este un jucător extrem de valoros (n.r. Bouhenna), mie îmi place, dar dacă ne uităm pe această poziție noi suntem extrem de bine acoperiți: Ben Youssef, Burcă, Vinicius, Cestor, Ciobotariu, Manea care poate juca și el fundaș central. Noi suntem destul de bine acoperiți în zona aceasta", a spus Marius Bilașco la Digi Sport.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 7 ORE

Bouhenna a anunţat că se transferă la CFR

Bouhenna e la Sepsi din 2019 şi a fost unul dintre cei mai buni jucători. Extrem de versatil, el poate juca şi pe poziţia de fundaş dreapta, dar şi la închidere.
El va rămâne liber de contract în vară şi, deşi formaţia din Sfântu Gheorghe a încercat să îi prelungească înţelegerea, algerianul a decis să facă un pas în faţă în carieră.
"Într-adevăr, am semnat cu CFR Cluj, tripla campioană a României în ultimii trei ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România.Este un club care evoluează de la an la an. Clujenii joacă în mod constant în cupele europene iar în acest sezon sunt poziționați foarte bine pentru a lua un alt titlu și de a juca în preliminariile UEFA Champions League .
Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate și pentru mine de a prinde echipa națională", a spus Bouhenna, într-un interviu acordat celor de la lagazettedufennec.com.
Bouhenna a început fotbalul în Franţa, locul unde s-a născut, dar în 2011, la 20 de ani, a fost transferat în Anglia, de Doncaster Rovers. Înainte să vină în România, fundaşul central evoluase în Scoţia, pentru Dundee United.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 7 ORE