Liderul din La Liga, FC Barcelona, negociază cu cei de la Palmeiras transferul lui Matheus Fernandes. După ce Globoesporte a scris despre interesul catalanilor pentru mijlocașul de 21 de ani, surse din cadrul clubului au confirmat pentru agenția de presă EFE negocierile.
Conform brazilienilor, Barcelona pune pe masă suma de 27 de milioane de reali (aproximativ 6 milioane de euro) pentru Fernandes. Deși cei de la Palmeiras sunt de acord cu această sumă, problemele apar din cauza drepturilor federale ale jucătorului. O parte din acestea aparțin în continuare de Botafogo, clubul care l-a format, astfel că Barcelona trebuie să-i convingă și pe aceștia să accepte transferul.
Fernandes a impresionat la Botafogo în urmă cu un an, clubul fiind revelația campionatului, iar acest lucru i-a adus transferul la Palmeiras. După un început mai greu la noul club, Fernandes a reușit să se impună și este titular cert și la naționalele de juniori ale Braziliei.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 4 ORE
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 20 ORE
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
IERI LA 07:43