”Este adevărat că noi căutăm pe cineva care să ne ajute în apărare. Eric Garcia este un jucător grozav, născut în Barcelona, care iubește clubul. Dar transferul lui depinde de piață. Ideea clubului este de a construi o echipă tânără alături de jucători experimentați. Eric se potrivește”, a declarat el.

Barcelona trebuie să scape de Umtiti și Todibo

Transfers
Messi, dorit la Paris! Neymar și Di Maria au vorbit cu argentinianul și l-au chemat la PSG
28/08/2020 LA 09:32

Dacă Barcelona poate să îi vândă pe Samuel Umtiti și Jean-Clair Todibo, clubul îl va transfera pe Garcia vara aceasta. Dacă nu, jucătorul nu a semnat un nou contract cu City astfel că el poate ajunge pe Camp Nou gratis în 2021.

Planes a vorbit despre acest subiect la prezentarea lui Miralem Pjanic, cel care a declarat că era convins că va juca alături de Messi, deși argentinianul a fost mai aproape ca niciodată să părăsească Barcelona.

Pjanic a declarat: ”Nu pot să mi-l imaginez pe Messi cu alt tricou pe el. Mă gândeam că e imposibil să nu se rezolve lucrurile. Dorința mea este să joc cu el. Am fost norocos să joc cu alți mari jucători precum Cristiano Ronaldo sau Francesco Totti”.

”Istoria lui Messi la club este incredibilă. Este un mare campion, cred că aici este casa lui. E cel mai bun jucător din istorie. Și voi încerca să câștig trofee alături de el”, a completat Pjanic.

Pjanic, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract pe patru ani cu Barcelona și va purta tricoul cu numărul 8, cel care a aparținut în trecut legendarului Andres Iniesta.

Transfers
Noua țintă a Barcelonei din această vară. Catalanii au pus ochii pe un fundaș din La Liga
28/07/2020 LA 14:04
Transfers
Bayern transferă de la o echipă care a retrogradat în Premier League. Pe cine vor să aducă bavarezii
28/07/2020 LA 11:48