Jucătorul de 20 de ani a avut un sezon impresionant la Norwich, în ciuda faptului că echipa a retrogradat după doar un sezon în Premier League, Aarons jucând în 40 de meciuri în toate competițiile.

Bayern, care tocmai a cucerit cel de-al optulea titlu consecutiv în acest sezon, dorește să îl aducă pe Aarons ca variantă de rezervă pentru Benjamin Pavard. De asemenea și Bayer Leverkusen ar fi interesată de internaționalul englez de tineret, care a jucat un rol esențial în promovarea lui Norwich în Premier League în sezonul 2018/2019.

Transfers
Barcelona vrea să transfere de la Manchester City, dar trebuie să renunțe la doi jucători
16/09/2020 LA 11:22

Max Aarons, speranța lui Norwich

Cei trei fundași cu cele mai multe meciuri în picioare din acest sezon pentru Norwich sunt Aarons (20 de ani), Jamal Lewis (22) și Ben Godfrey (22). Mai există și talentații Todd Cantwell (22) și Emiliano Buendia (23), doi jucători extrem de creativi. Pentru o nou promovată ar fi fost întotdeauna greu să reziste cu atât de mulți tineri la echipă și poate că Aarons ar fi beneficiat în dezvoltarea sa de niște colegi mai experimentați.

Norwich a primit cele mai multe goluri în acest sezon, dar performanțele individuale ale lui Aarons rămân impresionante și este cu siguranță un fotalist cu mare potențial. El a debutat în derby-ul cu Norwich în septembrie 2018 iar de atunci a fost titular în toate meciurile din campionat în afară de două și nu a fost niciodată înlocuit, un lucru remarcabil pentru cineva atât de tânăr.

Între timp Norwich a finalizat transferul mijlocașului de 18 ani de la Sunderland, Bali Mumba, pentru 350.000 de euro. Mumba este un internațional englez la nivelul U19 și a jucat pentru echipa U23 a celor de la Sunderland în Premier League 2 în acest sezon, după ce a debutat la club la 16 ani.

Transfers
Messi, dorit la Paris! Neymar și Di Maria au vorbit cu argentinianul și l-au chemat la PSG
28/08/2020 LA 09:32
Transfers
Noua țintă a Barcelonei din această vară. Catalanii au pus ochii pe un fundaș din La Liga
28/07/2020 LA 14:04